El romànic

Alta Ribagorça

- CONCURSANTS: Gemma Sabaté, Núria Sabaté, Joan Turu, Ferran Terrades, Mònica Gelada.

- 1A PROVA: Han de fer 5 quilòmetres en una hora a peu, amb bicicleta i amb cotxe, amb una diferència entre els equips de 15 a 20 minuts. La Núria i la Gemma caminen, el Josep i el Ferran van amb bicicleta i la Gemma puja amb cotxe. Hi ha un obstacle enmig del camí: pedres i troncs. Exempció: qui entri abans o després del límit de temps. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros.

- 2A PROVA: El Ferran i el Josep juguen a bitlles. PROVA SUPERADA: guanyen 1000 euros. La Gemma i la Mònica juguen al dominó. PROVA SUPERADA: guanyen 1500 euros. La Núria ha de fer girar un cercle, la rulla. PROVA NO SUPERADA: perd 500 euros.

- La Mónica rep una fotografia en color del talp i la comparteix amb els altres concursants.

- 3A PROVA: Límit de temps 2 hores. La Mónica i el Ferran han de trobar el Graal de la Vall de Boí i dirigir l'altre equip, la Núria, la Gemma i el Josep, amb les pistes que van trobant en un llibre en llatí. La Gemma s'ha de fer passar per una guia turística professional i l'examina la Cristina Castellà, guia del romànic. La Gemma, la Núria i el Josep han de superar 3 proves: col·locar en 3 cercles la mateixa quantitat de vi (no superada), trencaclosques (prova no superada), punteria (prova superada). Tot l'equip escull correctament el graal. PROVA NO SUPERADA: però han encertat el graal i guanyen 1000 euros.

- CONCURSANT ELIMINAT: Josep Turu.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3