Anar a la navegació principalAnar al contingut
La muntanya
reproduir

La muntanya

Durada: 44 min

- El Pallars. - CONCURSANTS: Josep Turu, Gemma Sabaté, Manel López, Núria Esteve, Ferran Terrades, Mónica Gelada. - 1A PROVA: L'actor Carles Canut presenta la prova. La Mònica, la Núria, el Ferran i el Manel han de descobrir la causa de la mort de l'Elvira Sallés i trobar el camí cap al poble de l'Espluga de Cuberes, on passaran la nit. No tenen límit de temps. 1er enigma: La Mònica i el Manel, amb l'ajuda de Lluís Capdevila, fan escalada per trobar una carta penjada del Salt de la Núvia. Causa de la mort, suïcidi. Superat. 2on enigma: La Mónica, el Manel, el Ferran i la Núria, seguint les instruccions de la carta, troben el camí a l'Espluga de Cuberes. Superat. PROVA SUPERADA: guanyen 2000 euros. - 2A PROVA: La Gemma i el Josep han de portar un ramat d'ovelles a un tancat amb l'ajut d'un gos que ells escullen. S'equivoquen de gos d'atura i el ramat es dispersa. 45 minuts. PROVA NO SUPERADA: perden 2500 euros. - 3A PROVA: Per parelles: Ferran i Mònica, Gemma i Núria, i Josep i Manel, han de mantenir encès un foc durant mitja hora, però tenen aigua per apagar el foc i guanyar 2 exempcions. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros. - Els concursants fan barranquisme pel Barranc de l'Infern dirigits per Joan Belmonte. - 4A PROVA: S'ha de muntar un raid i baixar pel riu Noguera Pallaresa durant 5 quilòmetres, ajudats per Miquel Gordó. PROVA NO SUPERADA: perden 4000 euros. - Els concursants parlen entre ells per parelles amb qui sospiten que és el talp. - CONCURSANT ELIMINAT: Manel López.

La última prova
reproduir

La última prova

Durada: 44 min

QUEDEN 3 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP Només queden la Núria, la Gemma i el Ferran i un d'ells és El Talp. Els tres supervivents del programa hauran de fer una gimcana de proves a Barcelona i, al final del capítol, un d'ells quedarà eliminat. S'hauran acabat les sospites. Quedaran dos concursants: un és l'intrús; l'altre, el guanyador. Però els espectadors no ho sabran fins al dia 31. Serà l'últim capítol en què els concursants han de respondre el qüestionari sobre El Talp. El moment clau perquè l'espectador pugui descobrir qui és El Talp és el mateix moment en què es faci l'eliminació d'un dels tres. El guanyador sabrà que és el guanyador, perquè sap que ell no és l'intrús, però no diran res, es mantindrà el misteri fins al capítol següent. Per això és important estar atent a la reacció dels dos finalistes. Les proves TAULES I TAULONS: els tres últims supervivents del Talp han de superar una estructura de taules, d'una banda a una altra de l'Arc del Triomf de Barcelona, passant d'una taula a una altra amb l'ajuda de dos taulons de fusta. A mig camí, descobriran que cal molt d'enginy i una mica de valor, quan un tauló sol no serveix per accedir a la taula següent... i que cal caminar sobre el buit. EL METRO DELS ELIMINATS: els set eliminats en els capítols anteriors tornen per sorpresa al programa en una prova al metro de Barcelona que pot resultar decisiva en el desenllaç de la sèrie. El compromís del treball en equip estarà en perill davant de la possibilitat de guanyar el concurs posant en joc les amistats fetes durant tota la sèrie. HABITACIONS AMB VISTES: un joc diabòlic, amb els tres personatges tancats cada un en una habitació d'hotel i amb la necessitat de descobrir-hi pistes i de transmetre-les als companys per poder superar una prova valorada en 6 mil euros. Com han de fer-ho si ni saben els números de les seves habitacions, una de les quals està completament a les fosques?

El retrobament
reproduir

El retrobament

Durada: 57 min

TV3 presenta l'última edició d'"El Talp", un making-of amb els moments més interessants del programa i sobre com han viscut els concursants l'experiència, amb escenes inèdites del rodatge. Ara que ja hi ha guanyador, la Núria, i que s'ha revelat la personalitat dell Talp, la Gemma, el programa proposa una revisió del rodatge, amb els moments més interessants, amb una mostra del que ha passat més enllà del que han mostrat les càmeres i amb les opinions dels concursants. Les últimes edicions d'"El talp" han atret més que mai l'atenció dels teleespectadors. A mesura que s'acostava el desenllaç, l'interès per saber qui era l'intrús es feia més manifest. El penúltim capítol, en què es feia la darrera eliminació, va ser vist per 336.000 espectadors (5,5%) amb una quota de pantalla del 21,2%, però els espectadors van haver d'esperar fins al dia 31 per conèixer la identitat de l'intrús i la del guanyador. El capítol final, el 9, va ser seguit per 498.000 espectadors (8,1%) i va obtenir una quota de pantalla gairebé del 30% (29,7%), xifra que el va convertir en el sisè programa més vist del dia de Cap d'Any. "El talp " és un espai dirigit per Ramon Anglès, realitzat per Lluís Bernabé, produït per Josep Maria Casellas i presentatper Pol Izquierdo. La direcció executiva és de Carme Basté i el cap de producció és Oriol Sala Patau. El programa és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Four Luck Banana en un format ideat per TTTI bvba i produït originalment per Woestijnvis.