El riu

QUEDEN 7 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP

En la quarta edició d'"El Talp", els set concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència al Delta de l'Ebre.

Després de les eliminacions de la Montserrat, la Roser i el Jaume, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel i el Josep hauran de superar en equips aquestes proves:


GLOBUS I ANDRÒMINES

Un globus aerostàtic a trenta metres sobre l'Ebre i una tirolina fins a l'altre costat del riu. I encara més: un itinerari de més de sis kilòmetres pel riu amb diversos vehicles aquàtics, des d'una canoa de competició fins a una barqueta de rems inflable.

TOMÀQUETS VERDS FREGITS

De nit en un centre comercial. El repte: obtenir productes diversos i evitar, al mateix temps, els vigilants armats. Un dels concursants els ajuda gràcies a la visió de les càmeres de seguretat... però també pot jugar a favor dels vigilants. I tots tenen una opció terrible: eliminar els companys per salvar-se tot sol.

SUMA RESTA

Un grup resol qüestions relacionades amb el parc natural del Delta de l'Ebre. Al mateix temps, l'altre grup supera proves al voltant de l'arròs en una festa popular a Deltebre. Allà coneixen que, mentre ells sumen, els seus companys, innocents, estan restant. Com ho resoldran?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3