El retrobament

TV3 presenta l'última edició d'"El Talp", un making-of amb els moments més interessants del programa i sobre com han viscut els concursants l'experiència, amb escenes inèdites del rodatge.


Ara que ja hi ha guanyador, la Núria, i que s'ha revelat la personalitat dell Talp, la Gemma, el programa proposa una revisió del rodatge, amb els moments més interessants, amb una mostra del que ha passat més enllà del que han mostrat les càmeres i amb les opinions dels concursants.

Les últimes edicions d'"El talp" han atret més que mai l'atenció dels teleespectadors. A mesura que s'acostava el desenllaç, l'interès per saber qui era l'intrús es feia més manifest. El penúltim capítol, en què es feia la darrera eliminació, va ser vist per 336.000 espectadors (5,5%) amb una quota de pantalla del 21,2%, però els espectadors van haver d'esperar fins al dia 31 per conèixer la identitat de l'intrús i la del guanyador. El capítol final, el 9, va ser seguit per 498.000 espectadors (8,1%) i va obtenir una quota de pantalla gairebé del 30% (29,7%), xifra que el va convertir en el sisè programa més vist del dia de Cap d'Any.

"El talp " és un espai dirigit per Ramon Anglès, realitzat per Lluís Bernabé, produït per Josep Maria Casellas i presentatper Pol Izquierdo. La direcció executiva és de Carme Basté i el cap de producció és Oriol Sala Patau. El programa és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Four Luck Banana en un format ideat per TTTI bvba i produït originalment per Woestijnvis.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3