Èxit, fracàs i Lennon - Gerard Quintana

Gerard Quintana té una trajectòria heterogènia. És músic, escriptor, periodista, actor... però mai abans havia fet de professor, que és el repte que li proposa "El suplent".
L'institut va ser l'escenari de la seva revolució personal. Hi va tenir els primers contactes amb la música, va començar a escriure per a la revista de l'escola i, també, feia perdre els nervis als mestres tot sovint.
Més de trenta anys després, torna al seu institut, el Jaume Vicens Vives de Girona, per fer de professor suplent a un grup d'alumnes de segon de batxillerat.
En Gerard haurà de substituir la Pilar Escriche, la professora d'anglès, malgrat que mai l'ha estudiat. Ell, com molts altres, el va aprendre amb les cançons: Beatles, Dylan, Clapton... però en Gerard Quintana no farà una classe de llengua normal, sinó que els vol parlar del fracàs, i la música en serà el fil conductor.
En una societat on només es premia l'èxit i el reconeixement immediat, ell voldrà donar-los el seu punt de vista sobre com n'és de vital assumir el fracàs com a part indispensable de la vida. Malgrat tot, serà una classe molt optimista, que acabarà parlant de l'amor, una altra de les temàtiques que l'apassionen.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3