Clara Segura

L'actriu Clara Segura ha interpretat desenes de papers complexos al teatre, el cinema i la televisió, però avui s'enfronta a un repte nou i diferent: fer de professora a "El suplent". La Clara substituirà durant unes hores el professor de català de l'Institut Baix Camp de Reus i farà classe a un grup d'alumnes de primer de batxillerat.

Però la visita de la Clara tindrà poc a veure amb el contingut acadèmic. Després de repassar una mica d'ortografia, la classe derivarà cap a una temàtica completament actual: el feminisme.
L'actriu els ha preparat tot un recorregut que els atraparà i que els farà reflexionar sobre actituds i comportaments masclistes que segueixen vigents avui en dia.
Discutiran sobre mitjans de comunicació, la visibilitat, els rols de gènere, la pressió estètica o l'assetjament en el seu entorn més proper.
Descobrirem una generació sensibilitzada i combativa, que té ganes d'expressar-se i, sobretot, de canviar les coses de manera definitiva.
Al tram final de la classe, els alumnes descobriran l'engany: el professor titular apareixerà per recuperar el seu lloc i per donar alguna sorpresa a la Clara, que ella no s'espera.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3