Tenir vocació

En aquest capítol convidem 4 persones que dediquen la seva vida al que més els agrada. Alguns han tingut clar des de ben petits què volien fer. A altres la vida els hi ha portat. Però tots viuen la seva feina amb passió.

Clara Segura és una de les millors actrius catalanes i està molt sol·licitada. No para d'encadenar projectes de teatre i televisió. Des de ben petita ja sabia que volia dedicar-se a la interpretació.

Àngel Llàcer, sense abandonar la tele, ha dirigit alguns dels muntatges teatrals amb més èxit de l'escena barcelonina. Va començar a estudiar a ESADE, però de seguida ho va deixar pel teatre.

Jordi Basté dirigeix i presenta "el món a Rac1". La seva feina a la ràdio l'obliga a llevar-se a les 3 de la matinada. Va tenir el seu primer contacte amb la ràdio als 10 anys i diu que dins d'un estudi és on se sent més segur.

Joana Biarnés, la primera fotoreportera d'Espanya, ha estat redescoberta a partir d'un documental sobre la seva vida. Va fer unes fotos mítiques dels Beatles després de colar-se a l' habitació de l'hotel on s'allotjaven. Diu que la vocació te la fas tu mateix quan t'apassiones pel que fas.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3