Tenir Bons Hàbits

En aquest capítol parlarem de bons i mals hàbits. Per això, hem convidat quatre persones que s'han proposat fer alguns canvis per millorar la seva vida i intentar ser més feliços.

Màrius Serra és escriptor i treballa a casa. Això l'obliga a passa moltes hores assegut i sol. Ara s'ha proposat posar remei a aquest sedentarisme i des de fa uns anys surt a caminar amb un grup d'amics. Això sí, mai en xandall i sempre en bona companyia.

Marta Romagosa és periodista i treballa a "El matí de Catalunya Ràdio". La seva feina l'obliga a matinar molt. Cada dilluns es planteja bons propòsits per a la setmana que comença, però sense estressar-se. Creu que en les petites coses del dia a dia pots trobar moments de felicitat.

Ada Parellada és cuinera i treballa al seu restaurant de dilluns a diumenge i no fa mai festa. L'estrès a la feina el combat nedant. Aquest any s'ha proposat fer festa un dia al mes. Tot és començar.

Adam Martín és periodista i fa catorze anys va decidir canviar d'estil de vida. Fa una dieta basada sobretot en productes vegetals que, assegura, el fa sentir millor físicament i mentalment. Amb el temps, ha après a ser flexible i a no intentar convèncer la gent del que ha de menjar i fer.
.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3