TOTS ELS PROGRAMES

 • El joc de viure - capítol 114
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 114

  Els autèntics sentiments de l'Eulàlia. Els del Rafel. Els del Sergi: tots fan plans de futur... o no. L'Eulàlia necessita parlar amb el Sergi, però potser és tard... El Ramon i la Paula fan plans per estar un estiu sols, però...

 • El joc de viure - capítol 113
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 113

  L'Assumpció posa condicions abans de cedir la torre. Reaccions diferents... Tots fan plans per a l'estiu: alguns, previsibles; altres, sorprenents. L'Arbret, tan indecís com sempre. L'Eulàlia, ara, ja no. El Sergi, convençut que necessita l'Eulàlia... A ella se li apareix el Vicenç.

 • El joc de viure - capítol 112
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 112

  Es prepara una festa de comiat per a la Marisa i el Joan, però encara queden sorpreses: la decisió de la Laura. Els plans de vacances del Pere i la Bianca. Hi ha un nou catedràtic. Quan està a punt de ser venuda la torre... apareix el testament!

 • El joc de viure - capítol 111
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 111

  L'Arbret creu que ho té malament i pensa retirar-se. La Marta l'anima. En canvi, la Laura, que ho té molt bé, dubta de la seva vocació. En Joan va a cal notari per vendre's el "Campus". El Jordi i la Beatriu prenen mesures "contra" el Lleó.

 • El joc de viure - capítol 110
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 110

  Festa a la torre, però cadascú va per la seva banda. Això sí: el Guillem lliga!!! Comiat de la Cristina. S'acosta el resultat de les oposicions i posteriors sorpreses... El Carles i la Dolors no aniran junts de vacances.

 • El joc de viure - capítol 109
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 109

  El Francesc convida la Laura a Sant Petersburg. Ella dubta. La torre està a punt de ser venuda. El Lleó traça un pla per evitar-ho. S'acosta la decisió final sobre la càtedra. L'Arbret ho té fatal.

 • El joc de viure - capítol 108
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 108

  L'Eulàlia i el Vicenç han passat la nit junts i això té repercussions en els altres personatges. El Guillem no lliga ni per casualitat. La Bàrbara s'ofereix. El Sergi no convenç l'Eulàlia per anar junts de vacances. El Joan i la Marisa, reconciliats, decidits a marxar a Breda.

 • El joc de viure - capítol 107
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 107

  Problemes per a l'Arbret: fa temps va escriure un article carregant-se el Tutusaus (substitut del Portell). Això dóna avantatge a la Laura. L'Eulàlia i el Vicenç surten. Ella deixa plantat el Sergi.

 • El joc de viure - capítol 106
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 106

  El Ramon farà la conferència de Girona. El Pere es resigna. Les coses amb Compu-Xou, però, es poden solucionar: la Bianca és la clau. El substitut del Portell no fa cap gràcia al Rafel.

 • El joc de viure - capítol 105
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 105

  El Portell pren una decisió pel que fa a les oposicions a càtedra i una altra sobre la conferència que la Bel pretén fer a Girona. El Sergi i el Pere tenen una entrevista amb Compu-Xou. A més, al Pere l'espera un altre disgust...

 • El joc de viure - capítol 104
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 104

  Continua el mal ambient entre el Joan i la Marisa. Els problemes del Dr. Portell: és al tribunal i no vol afavorir el Rafel, encara que se senti inclinat a fer-ho. El Francesc proposa una "sortida" a la Laura.

 • El joc de viure - capítol 103
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 103

  El Sergi i el Pere tenen bones perspectives per vendre el seu "joc". Presentació de la Nuri al pis del Ramon i la Paula. El Joan i la Marisa tornen empipats de Breda. El Jose i la Nuri semblen agradar-se... massa?

 • El joc de viure - capítol 102
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 102

  El Joan i la Marisa marxen a Breda i deixen el bar a càrrec del Jose i la Nuri. La Laura aconsella el Francesc: fa nosa a la torre.

 • El joc de viure - capítol 101
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 101

  El Dr. Portell i el Ramon desfan el malentès. La separació de la Marta i el Rafel comença a no ser tan amistosa.

 • El joc de viure - capítol 100
  Veure vídeo

  El joc de viure - capítol 100

  El Pere utilitza totes les seves armes per impressionar la Nuri. Problemes generacionals entre el Guillem i el Francesc.