TOTS ELS PROGRAMES

 • La gran final
  Veure vídeo

  La gran final

  La Joanna Rosell, en Carles Pauné i l'Anna Andorrà són els tres finalistes que lluiten per convertir-se en el millor orador jove de Catalunya. Per aconseguir-ho han viatjat fins a l'Àfrica per trobar la inspiració per als seus discursos. Qui aconseguirà guanyar "El got d'aigua"?

 • Refugiats - Eliminatòria
  Veure vídeo

  Refugiats - Eliminatòria

  Penúltim programa d'"El got d'aigua". En aquesta eliminatòria només tres concursants arribaran a la final. Anem a Berga, al centre de refugiats més gran de Catalunya.

 • Liceu - Accés a la fase final
  Veure vídeo

  Liceu - Accés a la fase final

  "El got d'aigua" enceta la fase final. Queden 6 concursants, i aquesta vegada afronten una vivència artística: tots viuran les hores prèvies a l'estrena de l'òpera "I Puritani", però només quatre d'ells podran passar a la següent ronda.

 • Verema - Segona semifinal
  Veure vídeo

  Verema - Segona semifinal

  Aquest és un dels capítols de la segona ronda, en què participen sis concursants. El programa "El got d'aigua" porta els joves a fer la verema a la finca Raventós i Blanc, de Sant Sadurní d'Anoia

 • Avismon - Primera semifinal
  Veure vídeo

  Avismon - Primera semifinal

  Els concursants acompanyen membres de l'entitat Avismón que visiten avis que viuen sols i escolten les necessitats que tenen. Arriba la primera semifinal on sis dels joves que van superar la fase prèvia s'enfrontaran entre ells. En aquest capítol només tres d'ells passaran l'eliminatòria.

 • Pipirimosca - Quarta i última eliminatòria
  Veure vídeo

  Pipirimosca - Quarta i última eliminatòria

  Aquest és l'últim capítol de la primera ronda del programa "El got d'aigua". Els últims 5 participants aniran a Can Pipirimosca, una comunitat d'agricultura ecològica autogestionada on es difon un estil de vida rural sostenible.

 • Cuina - Tercera eliminatòria
  Veure vídeo

  Cuina - Tercera eliminatòria

  En aquest capítol, cinc joves més s'enfronten a una experiència de feina real servint taules, cuinant als fogons i tirant endavant el servei de nit sota les ordres d'en Marc Ribas

 • Esport adaptat - Segona eliminatòria
  Veure vídeo

  Esport adaptat - Segona eliminatòria

  L'únic que sabien els concursants d'aquesta vivència és que havien de portar roba esportiva. Una vegada al pavelló d'esports van trobar les cadires de rodes i un entrenament real de rugbi adaptat.

 • Basket Beat - Primera eliminatòria
  Veure vídeo

  Basket Beat - Primera eliminatòria

  En aquest primer capítol coneixerem els primers cinc joves participants d'"El got d'aigua". Els concursants hauran de buscar la inspiració en una vivència que combina esport, música, educació i acció social. Tres d'ells aconseguiran passar a la següent fase del programa: les semifinals.

 • Càsting
  Veure vídeo

  Càsting

  Com s'ha fet la tria dels participants d'"El got d'aigua"? El procés de selecció ha tingut diverses fases fins a arribar al càsting final. Un capítol diferent de format i durada on coneixerem d'on ha sortit el talent del programa.