L'Ametlla de Merola

L'Ametlla de Merola (el Berguedà) és un petit nucli del municipi de Puig-reig que va néixer com una colònia tèxtil a la vora del riu Llobregat.

Només arribar, en Quim es trobarà amb en Mateu, que li farà una peculiar visita guiada per la localitat. I l'Andreu, mossèn no oficial de poble, li revelarà un secret a veus sobre el bisbe Novell.

Els veïns de l'Ametlla es consideren el poble que fa més reunions de tot Catalunya, i el seu gran orgull són els seus Pastorets. Qui els ha dirigit des de fa vint anys, en Moisès, aprofitarà per fer un anunci transcendental a la comunitat. Després de treballar durant anys i anys a la fàbrica tèxtil, la Rosalia, la Mercè i la Carme fan tot el possible per entendre les noves tecnologies. I als seus 84 anys, l'Enric no falla mai a la seva cita com a repartidor de diaris i recorda amb emoció el seu gran amor, sorgit entre els telers. A més, en Quim també coneixerà dos veïns "il·lustres" del poble: el periodista i maratonià Arcadi Alibés, que el convidarà a córrer amb ell, i els fotògrafs Koalitics, amb milions de seguidors arreu del món.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3