La sort del Foraster

Diuen que la sort cal sortir a buscar-la i "El foraster" ha tornat a buscar la sort arreu del país, per descobrir noves històries de la seva gent i, malgrat la pandèmia, sentir-la més a prop que mai.

A Sant Llorenç de la Muga, la sort d'en Quim va ser desigual: els Northern Cellos li van regalar una increïble versió de la cançó d'El Foraster, però ell no va ser un bon aprenent de skimboard, la modalitat de surf que ensenyen la Irina i en Ricky. A La Coma i la Pedra, en Quim va fer sort de trobar-se en Jaume i l'Albert, un pare i un fill monitors d'esquí que, desafortunadament, no sembla que entenguin la professió de la mateixa manera.

A Paüls, en Quim va poder comprovar la sort que és tenir una colla d'amics amb qui compartir riures, gràcies als experts remeiers del mercat setmanal i als joves de la colla Visinfuà. I a Tivissa va ser molt afortunat de topar amb en Gerard, el millor guia possible per fer bivac a dalt d'un cim i gaudir d'una meravellosa sortida del sol.

De vegades, la sort pot consistir a tenir un talent especial, com el d'en Jaume, l'home-calendari de Sant Ramon, o el d'en Pau, un nen d'El Montmell que somia amb guanyar el Premi Nobel de Física. A Mura, la sort d'El Foraster va ser doble: la de conèixer la Casimira, que amb els seus 104 anys és la persona més gran que ha conegut fent el programa, i la de viure una de les experiències més intenses de la seva vida: l'espectacular baixada en ràpel pel Puig de la Balma.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3