El Foraster des del sofà

El foraster" proposa un experiment inèdit: observar com els protagonistes del programa miren el capítol del seu poble des del sofà de casa seva el dia de l'emissió. Seran onze famílies de tres pobles diferents d'aquesta temporada: Salàs de Pallars, Sant Bartomeu del Grau i Portbou.

És a dir, els que han estat protagonistes d'"El foraster" ho tornaran a ser. Primer van ser entrevistats, després van assistir al monòleg al teatre del poble i ara es podrà observar com miren el resultat final del seu capítol just en el moment en què s'emet. Una càmera fixa a cada casa durant tota l'emissió ha captat les reaccions de les onze famílies.

Així se sabrà què diuen quan es veuen a la televisió i també com reaccionen quan els qui apareixen són els veïns del poble, se sabrà què els fa més gràcia i què els emociona. I també es podrà saber què fan durant el programa, què mengen, de què parlen, com seuen o a qui truquen. Fins i tot es podrà veure què fan durant la publicitat.

"El foraster" opta per un experiment original i inèdit per comprovar no només com els protagonistes miren el seu propi capítol, sinó també, com els catalans miren la televisió quan són a casa seva.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3