TOTS ELS PROGRAMES

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 120
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 120

  Després de tant patiment, El Faro comença a respirar. La Irene, amb greus problemes legals, tindrà una oferta de defensa sorprenent. La Lucía sembla que continua freda cap al Ricardo, mentre que ell es declara enamorat. Què passarà entre el Víctor i la Patri? Moltes de les incògnites es resoldran a la festa de celebració d'El Faro.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 119
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 119

  El Manuel va a totes contra la Rosa, encara que la Yolanda està temorosa que s'enfadi amb ella per pressionar. El Fernando segueix la Rosa i la policia estreny el setge contra ella. La Irene i el Ricardo trenquen definitivament, i el Ricardo li suplica que l'ajudi a trobar el nadó. Enmig de la tempesta, alguna cosa comença a sorgir entre l'Alejandro i la Carolina.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 118
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 118

  El Ricardo ha de fer moltes preguntes a la Lucía, i també a la Irene, però també sap que el primer de tot és trobar el seu fill. El Manuel amenaça per fi a la Rosa de denunciar-la si no apareix el nadó. El Miguel intervé i tracta de convèncer per tots els mitjans la Irene perquè confessi. I la Carolina també té un pla perquè el Manuel confessi contra la Rosa.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 117
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 117

  La Rosa i la Irene segresten el Diego, el nadó, de la casa dels Muñoz. Tots sospiten de la Rosa, però no n'hi ha proves, i alguns també de la Irene. Aquesta terrible situació portarà totes les relacions al límit: entre la Rosa i la Irene, la Lucía i la Lidia, la Rosa i tots els Muñoz, la Rosa amb el Manuel, però sobretot la de la Lucía i el Ricardo.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 116
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 116

  Comença el malson per a la Rosa: arriba a casa i hi troba a qui menys espera, però no es queda de braços plegats. El Raúl i el Jesús li expliquen a la Fina que tenen proves contra la Rosa i diners seus. La Irene està preocupada que el conflicte del Santiago amb el seu pare li acabi afectant la relació amb el Ricardo.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 115
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 115

  La Carmen torna a casa, i vol imposar les seves normes. Tant ella com les seves filles volen que el Santiago i el Miguel els donin moltes explicacions. A més, la Rosa descobreix que la Carmen ha tornat. Qui donarà explicacions, i totes, és el Miguel al Santiago.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 114
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 114

  El Ricardo va a El Faro a parlar amb la Lucía, amb un objectiu: ho aconseguirà? Després d'aquesta conversa, la Irene li demanarà fer un pas més en la relació amb el Ricardo, però les emocions per a ell tot just acaben de començar, perquè està a punt de conèixer la seva mare. La Rosa trobarà, per fi, qui li pari els peus. El Víctor va a veure la Patricia per demanar-li que torni a l'estudi.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 113
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 113

  L'Alexandre i el Fernando per fi reconeixen qui és la dona que els interessa. La Carolina en comença a fer de les seves als Samanes. Ha arribat el moment que el Ricardo faci front al que li va fer al seu pare i a una altra persona...

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 112
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 112

  Manuel li fa una oferta a la Carolina que no podrà rebutjar. La Rosa torna a casa, i el Santiago comença a demanar comptes sobre els fets a ella i al Ricardo. La Carme comença a sospitar de la relació del Miguel amb el seu internament.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 111
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 111

  La Lucía torna, però El Faro encara no podrà descansar tranquil ja què la Rosa vol venjança a qualsevol preu, però la Carolina té un pla per desemmascarar la malvada Muñoz. El Santiago comença a descobrir tot el que li ha fet.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 110
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 110

  Algú aconsegueix per fi proves contra la Rosa Muñoz. Mentrestant, el Jaume i la Lídia han de donar-se explicacions mútues sobre la Carmen. El Víctor va a veure la Patricia per reconèixer que tenia raó en moltes coses. El Ricardo i la Irene se'n van de viatge a París i algú torna.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 109
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 109

  El Santiago vol parlar de tot amb el Ricardo, però ell farà el mateix o fugirà un cop més? Com reaccionarà quan sàpiga que la seva mare, la Carmen, és viva? Tots comencen a atipar-se de la seva manera d'actuar. Però el Santiago també haurà de donar moltes explicacions a la Carmen, la seva dona, i a la Lidia, la seva filla.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 108
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 108

  La visita del Santiago a la presó sembla el principi del final del malson de la Lucía. El Ricardo tracta d'intervenir entre el Víctor i la Patricia, mentre la seva relació amb la Irene cada vegada està més morta. La Rosa no es dóna per vençuda i ja té un altre pla contra El Faro mentre els seus socis li donen l'esquena. La Lidia està a punt de viure el moment més emocionant de la seva vida.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 107
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 107

  La reacció de la Rosa davant de l'arribada del nadó a casa serà sorprenent. La Lídia creu que ha arribat el moment de fer recordar al Santiago i veure quina serà la seva reacció. Anirà a comissaria a declarar? S'atrevirà a veure la Lucía? La Carmen vol sortir de la residència.

 • El Faro, cruïlla de camins - capítol 106
  Veure vídeo

  El Faro, cruïlla de camins - capítol 106

  La Rosa aconsegueix agafar el mòbil del Santiago i esborrar el nom de la Lucía, que entrega el seu fill Diego a la seva mare perquè no estigui més a la presó. Mentrestant, la Irene es venja del Ricardo fonent-se la targeta de crèdit. La Patricia fa plantejar-se a la Yolanda si el Manuel la respecta com a dona.

Anar al contingut