Les mans d'Alícia

Una història de passió per la música i un viatge per descobrir la que va ser una de les millors pianistes del segle XX: Alícia de Larrocha.

Trajectòria de l'excepcional pianista barcelonina Alícia de Larrocha

"Les mans d'Alícia" és el retrat humà i artístic d'Alícia de Larrocha (1923 – 2009), d'una vida dedicada a l'estudi i al perfeccionament musical, tasca reconeguda amb multitud de premis que no van pertorbar mai el seu objectiu: interpretar amb el màxim rigor i fidelitat les partitures.

Personatges de renom internacional com Joaquín Achúcarro, André Previn, Maria Joao Pires o Martha Argerich ens parlen de la seva tècnica, de la seva passió i dels motius pels quals va ser considerada una de les millors pianistes del segle XX.

Aquesta és la història d'una artista de mans petites, admirada i estimada internacionalment, una història de passió per la música i un viatge sobre el poder del desig per descobrir la dona més enllà de la pianista.

Recentment, "Les mans d'Alícia" ha participat en la secció Panorama Nacional del festival In-Edit Barcelona.

Festivals
In-Edit Barcelona, 2017
 
Fitxa tècnica
Direcció, guió, realització i muntatge: Verònica Font i Yolanda Olmos
Productor: Yolanda Olmos
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Joan Pavón
Director de fotografia: Pablo García
Directora de producció: Yolanda Olmos
2017 
Una producció de Producciones Doble Banda, en coproducció amb Televisió de Catalunya i TVE, amb el suport de l'ICEC–Departament de Cultura.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3