Goodbye Ringo (Esplugas City: a l'oest de Barcelona)

Goodbye Ringo (Esplugas City: a l'oest de Barcelona)

"GOODBYE RINGO" (2018), una producció de Colibri Studio SC en coproducció amb Exit Media, Víctor Forniés, Televisió de Catalunya, Aragón TV, Istituto Luce - Cinecittà i amb el suport de Gobierno de Aragón, Ajuntament d'Esplugues, Institut Ramón Llull i ICEC.

Han passat cinquanta anys de l'època daurada dels spaghetti western, un gènere cinematogràfic únic que va re-imaginar el Far West americà. Avui dia pocs recorden els Estudis Balcázar, d'Esplugues de Llobregat (Barcelona), un dels més prolífics del gènere durant gairebé una dècada. Excepte alguns supervivents, professionals d'un cinema que ja no existeix, que s'entesten a fer-nos arribar la seva fascinant història.

"GOODBYE RINGO" és un viatge extraordinari que rescata una història oblidada, que ens arriba a través de fragments de pel·lícules, noticiaris de l'època i fotografies inèdites dels cinc protagonistes, que van treballar en el poblat d'Esplugas City i van viure en primera persona l'època daurada d'un dels últims grans estudis de la península ibèrica

Direcció i realització: Pere Marzo
Guió: Raúl M. Candela, Pere Marzo
Productor: Raúl M. Candela, Iris Martín Peralta
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Joan Pavón i Elisa Plaza
Director fotografia: Oscar Guillén
Muntatge: Pablo Gil, Pere Marzo
Director de producció: Raúl M. Candel
Lingüista: Dolors Senserrich
Grafisme: Gabriel Casanova
Veu en off: Joan Carles Pallarès

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3