TOTS ELS CLIPS

 • Tràiler "Generació Kibbutz"
  Veure vídeo

  Tràiler "Generació Kibbutz"

  "Generació Kibbutz", un treball d'Albert Abril que s'endinsa en l'aventura dels joves catalans que, a mitjans del segle XX, impulsats per diversos motius, van optar per anar a experimentar el socialisme dels quibuts en un Israel que s'havia constituït el 1948 en un nou estat.

 • Maleïda 1882
  Veure vídeo

  Maleïda 1882

  La pel∙lícula sobre l'aventura de Jacint Verdaguer a l'Aneto

 • Hayati
  Veure vídeo

  Hayati

  Ossamah, conegut entrenador de futbol sirià, va arribar a Madrid com a refugiat al costat del seu fill petit. Una reportera de TV li havia fet la traveta mentre fugia del seu país

 • Tràiler "Família no nuclear"
  Veure vídeo

  Tràiler "Família no nuclear"

  Recorregut per diferents iniciatives de vida comunitària que van sorgir després de la mort de Franco al nostre país com a alternativa a la família tradicional.

 • "Les 7 vides d'Eduard Toda"
  Veure vídeo

  "Les 7 vides d'Eduard Toda"

  Recorregut biogràfic i humà per la figura d'Eduard Toda, un veritable prohom de la Catalunya de final del segle XIX i principi del XX, molt oblidat, tot i ser el primer egiptòleg català i espanyol, el descobridor de l'alguerès i el reconstructor del monestir de Poblet

 • Promoció "City for sale"
  Veure vídeo

  Promoció "City for sale"

  El documental ens submergeix en la vida de quatre famílies barcelonines per mostrar-nos com el turisme de masses està aniquilant l'essència i la bellesa de la ciutat.

 • Operació Globus
  Veure vídeo

  Operació Globus

  En Jou sempre ha somiat a trobar el camió amb què va donar la volta al món acompanyat dels seus amics. Ara, quaranta anys després, decideix embarcar-se en una nova aventura per intentar recuperar-lo.

 • Promoció "La Bressola, 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord"
  Veure vídeo

  Promoció "La Bressola, 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord"

  L'obra de Xavier G. Ubiergo parla de la història del model d'escola catalana a la Catalunya Nord, símbol de la recuperació de la llengua catalana, gairebé desapareguda a la zona, però també d'un model on nens i nenes de diferents edats comparteixen l'aula i es treballa a través de projectes i de forma cooperativa.

 • Arquitectura efímera
  Veure vídeo

  Arquitectura efímera

  "El documental" recull a "BCN RE.SET" les mostres d'arquitectura efímera organitzades a Barcelona en el marc dels actes del Tricentenari. Durant tres mesos, set espais públics van acollir instal·lacions provisionals que instaven els ciutadans a reflexionar sobre el valor de mots com identitat, llibertat i democràcia. Ens aturem a la primera, el mur de la Ciutadella.

 • "Sexis" és un webdoc sobre la sexualitat en l'edat adolescent
  Veure vídeo

  "Sexis" és un webdoc sobre la sexualitat en l'edat adolescent

  Són els adolescents d'avui tan hipersexuals com aparenten? Què en saben del sexe en realitat? Dominen el llenguatge del seu cos? "Sexis" vol conèixer aquests adolescents i apropar-nos als seus interrogants, per donar-los respostes i eines que millorin les seves relacions personals.

Anar al contingut