TOTS ELS PROGRAMES

 • Capítol 24: El gran comiat
  Veure vídeo

  Capítol 24: El gran comiat

  Les representacions d'"El secret de la família Qong" arriben al seu final, igual que la sèrie. Un final ple de girs, sorpreses i emocions a flor de pell que de ben segur deixarà a tothom ben interpel·lat¿

 • Capítol 23: El gran catacrac
  Veure vídeo

  Capítol 23: El gran catacrac

  Després de tot el que va passar a l'estrena, hi ha molt mala maror entre la companyia. Cap dels actors es parla, però estan obligats a veure's cada dia damunt l'escenari. A més a més, la Sandra rep una notícia inesperada i el Joel ha de fer front a una situació absolutament delirant, provocada per la Carla que pot acabar molt malament...

 • Capítol 22: El gran duel
  Veure vídeo

  Capítol 22: El gran duel

  Ha arribat el gran dia. El Joel i el Julio s'enfronten damunt l'escenari per demostrar qui és el millor. Un duel que arribarà molt més lluny del que ningú es podia imaginar...

 • Capítol 21: La gran gira
  Veure vídeo

  Capítol 21: La gran gira

  La companyia se'n va de gira per Catalunya abans de la gran estrena a Barcelona. Durant la seva convivència s'estretaran els llaços que els uneixen i descobriran alguns secrets molt amagats...

 • Capítol 20: El gran rescat
  Veure vídeo

  Capítol 20: El gran rescat

  En veure que el Julio no para de fer anuncis, el Joel decideix que ell no pot ser menys. Tanmateix, abans, haurà de canviar una mica la seva imatge, cosa que tindrà conseqüències gairebé catastròfiques...

 • Capítol 19: El gran suquet
  Veure vídeo

  Capítol 19: El gran suquet

  Amb la Sandra a casa recuperant-se de l'accident, la Laura passa a ser el centre de totes les atencions dels homes de la companyia que intentaran aprofitar-se de la situació.

 • Capítol 18: El gran compromís
  Veure vídeo

  Capítol 18: El gran compromís

  El Joel i el Julio assisteixen a l'estrena de l'obra de teatre amateur d'una antiga amiga. L'obra resultarà ser una tortura llarga i espantosa, i el Joel es veurà involucrat sense voler-ho en un posterior muntatge de la companyia amateur del qual li resultarà impossible escapar-se.

 • Capítol 17: El gran engany
  Veure vídeo

  Capítol 17: El gran engany

  Quan s'assabenta que la Sandra comença a estar farta que el Julio sempre prefereixi passar temps amb els seus amics abans que amb ella, el Joel no deixa passar l'oportunitat de demostrar-li a la Sandra que ell és un home molt més madur i evolucionat que no pas el Julio.

 • Capítol 16: El gran postureig
  Veure vídeo

  Capítol 16: El gran postureig

  El director Àlex Gnocchi té una crisi creativa sense precedents. Després de provar sense èxit un invent escenogràfic rere un altre, no li quedarà més remei que embarcar tota la companyia en un arriscat viatge a la recerca de la veritat...

 • Capítol 15: La gran família
  Veure vídeo

  Capítol 15: La gran família

  El Joel està totalment superat per la seva inesperada paternitat. No dóna a l'abast amb els seus cinc fills adoptius i es planteja tornar-los al seu país d'origen com més aviat millor. Per part seva, la Sandra comença a adonar-se que el Julio potser no és tan perfecte com semblava. Mentrestant, continuen els assajos de l'obra i el Lluís Soler es nega a plorar en escena. El Gnocchi farà tot el possible per emocionar-lo, costi el que costi.

 • Capítol 14: La gran farsa
  Veure vídeo

  Capítol 14: La gran farsa

  Comencen els assajos de l'obra de teatre d'"El secret de la Família Qong", on el Joel treballarà frec a frec amb la seva exparella, la Sandra, que ara està amb el Julio Manrique. Per demostrar que això no els afecta en absolut i que tots dos ho tenen tot molt superat, el Joel li proposa a la Sandra fer un sopar de parelles amb el Julio i la Carla. Un sopar delirant que tindrà conseqüències imprevisibles.

 • Capítol 13: La gran tornada
  Veure vídeo

  Capítol 13: La gran tornada

  Fa un any que en Joel Joan va desaparèixer sense deixar rastre. Tanmateix, en assabentar-se que ha estat nominat per un premi Gaudí, en Joel torna a aparèixer transformat en un home nou. A la gala dels premis Gaudí es retrobarà amb la Sandra, la seva exparella, i amb un vell conegut: el Julio Manrique. Tot i que el Joel diu que ha transcendit el seu passat, hi ha coses que no són fàcils d'empassar i el Joel no trigarà a torna a ser el crac que tots coneixem.

 • Capítol 12: La gran bogeria
  Veure vídeo

  Capítol 12: La gran bogeria

  Al Joel li cau la bena dels ulls i comença a adonar-se que potser s'ha equivocat amb la Carla. Just quan està a punt de deixar-la, la Carla li diu que l'han agafat per fer un anunci amb el George Clooney i que l'actor vindrà a casa a sopar aquella mateixa nit. La possibilitat de conèixer el gran George fa que el Joel ajorni la seva ruptura i es comprometi a fons amb la Carla.

 • Capítol 11: El gran horror
  Veure vídeo

  Capítol 11: El gran horror

  El Joel ha aconseguit per fi enamorar la dona dels seus somnis, però un cop a casa de la Carla s'adona que entre la fantasia i la realitat hi ha un abisme. Al costat d'una dona tan exitosa, el Joel se sent cada cop més petit i insignificant. La vida amb la Carla esdevé una muntanya russa emocional, però el pitjor malson del Joel es diu Faustine.

 • Capítol 10: La gran doble vida
  Veure vídeo

  Capítol 10: La gran doble vida

  Impressionada per l'actuació heroica del Joel durant l'atemptat i convençuda que li ha salvat la vida, la Carla cau rendida als seus peus. I la Sandra, commoguda pel missatge que el Joel li va enviar, li dóna una nova oportunitat de refer la relació. El Joel juga a dues bandes sense acabar-se de decidir, mentre que un ciutadà anònim és el sofert receptor de tots els seus dubtes.

Anar al contingut