TOTS ELS PROGRAMES

 • Xavier Rubert de Ventós
  Veure vídeo

  Xavier Rubert de Ventós

  Aquesta vegada, l'amfitrió d'Albert Om és Xavier Rubert de Ventós. El filòsof i el convidat compartiran un cap de setmana d'intimitat i converses a Sant Martí d'Empúries, a l'Alt Empordà.

 • Marc Márquez
  Veure vídeo

  Marc Márquez

  Albert Om és el convidat de Marc Márquez. Junts passaran un cap de setmana a casa del pilot de motos, a Cervera, coincidint amb els actes de celebració del campionat del món de Moto2.

 • Lluís Llongueras
  Veure vídeo

  Lluís Llongueras

  Aquesta vegada, "El convidat" va a casa de Lluís Llongueras. Albert Om tindrà tot un cap de setmana per desmuntar tòpics i descobrir coses que el perruquer no ha explicat mai a ningú. Dos dies en família per conèixer l'altra cara de Lluís Llongueras.

 • Joaquim Barraquer
  Veure vídeo

  Joaquim Barraquer

  Albert Om passarà un cap de setmana en una clínica. És on viu el doctor Barraquer, un dels millors oftalmòlegs del món, però també tot un personatge singular que el periodista descobrirà a través de dos dies de converses i intimitat. Un metge diferent, de fortes conviccions, tant a la vida com a la feina.

 • Albert Om és el convidat de Peret
  Veure vídeo

  Albert Om és el convidat de Peret

  Albert Om és el convidat de Peret, el rei de la rumba. Un músic molt estimat i respectat que, amb 77 anys, continua al peu del canó. Un cap de setmana per descobrir les contradiccions d'un món, el gitano, que Peret ha volgut canviar.

 • Maria Victòria Molins
  Veure vídeo

  Maria Victòria Molins

  Albert Om visita Maria Victòria Molins, una monja diferent. No porta hàbit ni viu en cap monestir. Molins ha convidat Albert Om a passar dos dies al seu pis del Raval de Barcelona. El periodista podrà conèixer de prop la feina d'aquesta monja de carrer, que dedica la vida a ajudar els que no tenen res i a fer visible la marginalitat i el quart món.

 • Josep Carreras
  Veure vídeo

  Josep Carreras

  Albert Om coneixerà el món més íntim de Josep Carreras i de la seva família, ara que fa 25 anys que va tenir una leucèmia. Om passarà dos dies amb el tenor a Zuric, a Suïssa, on farà un recital benèfic per a la seva fundació.

 • Núria Feliu
  Veure vídeo

  Núria Feliu

  "El convidat" va a casa de Núria Feliu, al barri de Sants. Albert Om té tot un cap de setmana per treure etiquetes i descobrir coses que la cantant no ha explicat mai a ningú. Junts comparteixen sorpreses i molta complicitat.

 • Neus Català
  Veure vídeo

  Neus Català

  Albert Om passa un cap de setmana molt emocionant amb Neus Català, 97 anys i tota una vida lluitant per uns ideals. És l'única dona catalana que ha estat en un camp de concentració nazi i que continua viva. La Neus Català viu actualment als Guiamets, un petit poble del Priorat. Albert Om ha passat el cap de setmana amb ella, a la residència d'avis on viu.

 • Lama Wangchen
  Veure vídeo

  Lama Wangchen

  Albert Om s'endinsa en el dia a dia d'una comunitat budista al carrer Balmes de Barcelona per conèixer el representant del dalai-lama a Europa, el lama Wangchen.

 • Kilian Jornet
  Veure vídeo

  Kilian Jornet

  L'esportista que corre més hores i més quilòmetres que cap altre. El Messi de la muntanya: Kilian Jornet. Albert Om se'n va fins a Les Houches, als Alps francesos, per conviure un cap setmana amb aquest superhome que viu en una caravana en plena natura. Allà descobreix com és i què pensa el millor atleta de muntanya del món.

 • Jordi Pujol
  Veure vídeo

  Jordi Pujol

  Albert Om visita l'expresident de la Generalitat de Catalunya a casa seva, en un cap de setmana que comença amb un repte: "President, no parlarem de política".

 • Els millors moments d'"El convidat"
  Veure vídeo

  Els millors moments d'"El convidat"

  Revivim les converses més destacades que Albert Om ha tingut amb cada personatge i alguns dels moments que han marcat aquesta entrega: el llit de Monzó, la conversa amb Bojan Krkic sobre el Barça i Guardiola, l'anunci de Miquel Calçada que es vol dedicar a la política, la trobada entre Marina Rossell i George Moustaki, l'Albert envoltat de les 40 monges del monestir de Sant Benet, els jocs a casa de Xavier Sardà...

 • Pilarín Bayès
  Veure vídeo

  Pilarín Bayès

  Albert Om passa un cap de setmana a Vic amb Pilarín Bayés, la dibuixant que ha il·lustrat la infància de moltes generacions de catalans. Una àvia divertida i amb una personalitat singular. L'Albert l'haurà d'ajudar amb els vuit néts que té la il·lustradora.

 • Pilar Rahola
  Veure vídeo

  Pilar Rahola

  "El convidat" va a casa de Pilar Rahola. Junts passen un cap de setmana a Cadaqués. Albert Om descobreix la part més íntima d'una de les periodistes més mediàtiques. La Pilar Rahola més casolana i familiar.