TOTS ELS PROGRAMES

 • Laila Karrouch
  Veure vídeo

  Laila Karrouch

  Infermera i espriptora, Laila Karrouch va ser una de les primeres nenes marroquines que va arribar a Catalunya, ara fa 30 anys. La Laila i tota la seva família van deixar el seu poble, Nador, per començar una nova vida a Vic. Passaré dos dies amb ells.

 • Marc Gasol
  Veure vídeo

  Marc Gasol

  Albert Om viatja a Memphis, als Estats Units, convidat per un dels millors jugadors de bàsquet del món. Té dos dies per comprovar que a la ciutat d'Elvis Presley, ara el gran ídol és Marc Gasol.

 • Laia Sanz
  Veure vídeo

  Laia Sanz

  Albert Om passa dos dies amb la pilot de motos Laia Sanz, una de les millors esportites catalanes de la història. Una dona que ha triomfat en un món d'homes, i que amb només 27 anys, ja és tot un mite sobre una moto.

 • Josep Maria Mainat
  Veure vídeo

  Josep Maria Mainat

  El ros de la Trinca és un dels empresaris més importants de la indústria de l'espectacle. Josep Maria Mainat té un passat associat a l'èxit i un present més desconegut. Passats els 60 ha tornat a ser pare i la seva vida ara és més tranquil·la que fa uns anys.

 • Arcadi Oliveres
  Veure vídeo

  Arcadi Oliveres

  Albert Om passa dos dies amb un home que ha participat en totes les revoltes socials que hi ha hagut a Catalunya en els últims 50 anys. Arcadi Oliveres sempre ha estat al costat dels moviments socials i al darrere de qualsevol causa justa. Un economista molt humil i coherent que fa 500 conferències l'any. Albert Om descobrirà com és casa seva, l'home que fa la revolució al carrer.

 • Jaume Sisa
  Veure vídeo

  Jaume Sisa

  Jaume Sisa ha fet cançons que coneix tothom. Però, en canvi, se saben molt poques coses d'ell. Albert Om té dos dies per fer baixar el cantautor galàctic a la Terra. Fa 40 anys, Jaume Sisa va convidar 60 personatges a una festa imaginària en forma de cançó. Aquesta vegada, el convidat és Albert Om. Segons Om, "probablement, és la primera vegada que no té una conversa galàctica." "Juntament amb Pau Riba --diu Albert Om--, és un referent musical per als nous compositors."

 • Montserrat Fontané
  Veure vídeo

  Montserrat Fontané

  Tres germans de Girona, en Joan, en Josep i en Jordi Roca, tenen el millor restaurant del món: El Celler de Can Roca. Però en aquesta història d'èxit hi ha una persona que és clau: Montserrat Fontané, la seva mare. La dona que els va ensenyar a cuinar i a fer moltes més coses. Albert Om és el convidat d'aquesta mare feliç. Segons Om, el programa és "el retrat dels germans Roca a partir de la mare, a qui després de tota una vida d'esforç li arriba la satisfacció que els seus fills són els millors cuiners del món".

 • Maruja Torres
  Veure vídeo

  Maruja Torres

  Albert Om és "El convidat" de l'escriptora i periodista Maruja Torres. Maruja Torres ha convidat Albert Om a passar un cap de setmana amb ella, en un moment molt especial. Just quan acaba de fer 70 anys i s'ha quedat sense feina. Om tindrà dos dies per descobrir com viu aquesta nova etapa de la seva vida.

 • Xavier Sala i Martín
  Veure vídeo

  Xavier Sala i Martín

  Doctor en Economia per Harvard, és un dels economistes més importants del món. Xavier Sala i Martín passa vuit mesos l'any vivint a Nova York i fent classes a la Universitat Colúmbia. El poc temps que li queda el dedica a jugar a golf. Aquest cap de setmana, amb un dels seus millors amics, Joan Laporta. Albert Om també coneix el seu entorn més proper: la Sílvia, la seva parella, nutricionista i triatleta, i també la resta de Sala i Martín: mare, germans i nebots.

 • Jorge Javier Vázquez
  Veure vídeo

  Jorge Javier Vázquez

  Un nen de barri de Badalona que va estudiar Filologia Hispànica i que ha acabat sent el presentador més polèmic de la tele. Jorge Javier Vázquez té la vida muntada lluny de Catalunya. A Madrid, la faràndula, els focus i la fama. Al barri de Sant Roc, uns orígens i una història que de jove l'incomodaven i que ara exhibeix amb orgull.

 • Andy Trias
  Veure vídeo

  Andy Trias

  Fill del polític Ramon Trias Fargas i nét del doctor Josep Trueta, Andy Trias té la síndrome de Down. Va ser el primer català amb aquesta discapacitat a marxar de casa els pares.

 • Xavier Novell, bisbe de Solsona
  Veure vídeo

  Xavier Novell, bisbe de Solsona

  Albert Om dorm dos dies al Palau Episcopal de Solsona, convidat per Xavier Novell, el bisbe més jove d'Espanya. Un dels que desperta més curiositat i controvèrsia. Jove, guapo, mediàtic, i amb fama de conservador i molt doctrinal.

 • Andrés Iniesta
  Veure vídeo

  Andrés Iniesta

  Albert Om passa un cap de setmana amb el blaugrana a Fuentealbilla. Andrés Iniesta és un dels jugadors blaugrana més estimat per l'afició.

 • El convidat CONFIDENCIAL
  Veure vídeo

  El convidat CONFIDENCIAL

  L'últim programa de la temporada és una edició especial que promet oferir tot el que no s'ha vist d'"El convidat": els secrets de la tercera temporada del programa, l'opinió de com ho van viure els amfitrions, els millors moments de cada capítol i què ha passat després de l'emissió dels programes.

 • Ferran Adrià
  Veure vídeo

  Ferran Adrià

  Després de moltes setmanes visitant les cases dels altres, dilluns Albert Om passa de convidat a amfitrió i obre les portes de casa seva al xef Ferran Adrià. Coincidint amb l'aniversari d'Adrià i per celebrar els seus 50 anys, Albert Om es proposa fer el dinar per al millor cuiner del món.