TOTS ELS CLIPS

 • El llom a la mostassa és un valor segur per Ona Carbonell
  Veure vídeo

  El llom a la mostassa és un valor segur per Ona Carbonell

  L'Ona Carbonell prepara llom a la mostassa, una recepta apresa de la mare que utilitzen tant ella com el germà per quedar bé quan tenen convidats.

 • Ni Clooney, ni Scarlett Johnasson
  Veure vídeo

  Ni Clooney, ni Scarlett Johnasson

  Albert Serra compara la seva obra amb la de Fellini. Diu que fa "cinema de culte" i detesta el comercial. Els seus llargmetratges els protagonitzen sempre persones desconegudes, amics seus. No treballa amb actors professionals perquè no li cauen bé. Om li pregunta si faria un film amb George Clonney i Scarlett Johansson. La resposta és un contundent no.

 • The quiet artist and the new movie
  Veure vídeo

  The quiet artist and the new movie

  Albert Om ha decidit passar un cap de setmana amb Albert Serra, cineasta i icona de la modernitat. Té 39 anys i prepara una nova pel·lícula, "I'm an artist". Serra creu que ho és, d'artista, i considera que la imatge de l'artista és "la porta d'entrada" a un món on no pot accedir tothom. Cuida molt el seu aspecte i es defineix com un home calmat.

 • La iaia crítica
  Veure vídeo

  La iaia crítica

  Serra viu a Barcelona, però és de Banyoles. Marxem amb ell fins allà, per conèixer la seva àvia. Ens explica que mira poc la tele, normalment segueix concursos, però prefereix llegir revistes. Tampoc veu les pel·lícules de l'Albert Serra. Les considera una mica "extravagants" i "massa fosques".

 • Escacs: cap i estratègia
  Veure vídeo

  Escacs: cap i estratègia

  Fem una partida als escacs amb Albert Serra. Jugar és una de les seves aficions preferides, li agrada la intel·ligència i l'estratègia que comporta el duel de fitxes sobre el tauler. Se'ns mostra poc emocional i ens aclareix que no creu que siguin les emocions les que hagin de regir la seva vida. En definitiva, prefereix no dir-nos si té parella.

 • La confiança, amb base científica
  Veure vídeo

  La confiança, amb base científica

  Malgrat que ens ha deixat compartir amb ell el cap de setmana, Albert Serra desconfia del retrat que li farem a "El convidat". Diu que la seva desconfiança té base científica. Sobre el seu futur, i amb el mateix raonament, és molt optimista i ens assegura que té grans coses per davant. Per la nostra banda, esperem no haver-ho decebut massa.

 • En remull
  Veure vídeo

  En remull

  Albert Serra es llança sense manies a les fredes aigües del llac de Banyoles.

 • Què li demana Albert Serra als espectadors
  Veure vídeo

  Què li demana Albert Serra als espectadors

  El cineasta explica que els demana la paciència que ell no té.

 • La iaia del cineasta
  Veure vídeo

  La iaia del cineasta

  Troba que les pel·lícules del seu nét són estranyes..., tant com el seu gust per l'arròs negre ben negre.

 • L'entorn de la Mari Pau
  Veure vídeo

  L'entorn de la Mari Pau

  A la Mari Pau li agrada fer esport. A "El convidat", una classe de "spinning" serveix de preludi de la conversa al gimnàs on va, una xerrada relaxada en què Om i ella parlen de la perdua de la innocència i de l'entorn dels famosos, amb molta gent que se t'acosta i pocs amics de debò.

 • Viure darrere el focus
  Veure vídeo

  Viure darrere el focus

  Mari Pau Huguet explica que no li va ser fàcil deixar de presentar programes, que mai ha aclarit les raons. Desmenteix que fos per un problema de salut i diu que segurament obeïa "al fet que potser buscaven algú més jove. Tot són etapes a la vida". També ens confessa que aquells moments, ara fa sis anys, van coincidir amb "un sotrac sentimental" que li va fer passar mals moments.

 • Un futur en cadena
  Veure vídeo

  Un futur en cadena

  Mari Pau Huguet desitja per al seu futur "una vida feliç com fins ara" i vinculada a TV3, la cadena on va començar la seva carrera i la televisió que s'estima. Li agradaria poder tornar a fer pantalla, amb "un programa que em permetés escoltar la gent, mirar als ulls de la gent".

 • En color i multidisciplinària
  Veure vídeo

  En color i multidisciplinària

  Albert Om visita Mari Pau Huguet a Estopanyà, a la casa on va néixer i on viuen els seus pares. Ha estat 25 anys conduint diferents programes a TV3 i en fa sis que s'encarrega de respondre dubtes dels espectadors al Servei d'Atenció a l'Audiència de la cadena. Diu que no té cap fórmula per haver aguantat tant de temps davant les càmeres, "que no té secrets", "que ella és així" i riu quan recorda com va van viure els seus que es fes famosa de cop i volta.

 • Sexe en tàndem
  Veure vídeo

  Sexe en tàndem

  Om ha passat dos dies amb Francesc Granja, que fa 20 anys que va en cadira de rodes a causa d'un accident. Ara té una associació "Tandem team" per fer que persones amb la mateixa discapacitat que ell puguin gaudir del sexe malgrat les limitacions físiques. Pots veure l'edició sencera a: http://www.ccma.cat/tv3/el-convidat

 • Després de la cruïlla
  Veure vídeo

  Després de la cruïlla

  Francesc Granja ha refet la seva vida després de l'accident. A "El convidat", ell i la seva companya actual expliquen a Albert Om com es van conèixer i les seves reticències inicials a l'hora d'iniciar la relació. Ja fa 15 mesos dels "dols" que van haver de superar.

Anar al contingut