TOTS ELS CLIPS

 • Retalls de cap de setmana
  Veure vídeo

  Retalls de cap de setmana

  "El convidat" ha tancat la seva trajectòria a TV3, després de cinc temporades. Albert Om ha visitat les llars de desenes de famosos d'àmbits i de generacions diferents. Alguns ja no hi són. Després de tants caps de setmana fora i de tantes confidències, el deixem de tornada a casa seva, cuinant en companyia del xef Ferran Adrià.

 • Barret de Champions a "El convidat"
  Veure vídeo

  Barret de Champions a "El convidat"

  Albert Om ha visitat una casa de cites per enregistrar "El convidat". La seva amfitriona: la sra. Rius, famosa "madame" de Barcelona. Ens explica que va "començar a fer homes" pel seu origen humil i que ha avortat més d'una vegada. Ens assegura que ja no exerceix ."Sóc una reserva espiritual d'occident". Per a ella treballen entre 45 i 50 noies "que porten una vida ordenada. Més que professionals són amateurs retribuïdes". Per primera vegada, som testimonis d'una trucada en directe per demanar aquest tipus de serveis.

 • El fil dispar de la vida
  Veure vídeo

  El fil dispar de la vida

  Albert Om s'endinsa a la nova llar de Jaume Marsé a la Fundació Arrels. Els seus records ocupen poc espai físic a l'armari, on guarda unes americanes i uns quants llibres, alguns d'estudiants de l'escola de periodisme amb qui va compartir joventut, com Maruja Torres. També d'aquella època li venen al cap noms que coneixem per la televisió o a través de diaris de gran tirada.

 • Desperts al cor del Raval
  Veure vídeo

  Desperts al cor del Raval

  Aquesta és l'última vegada que Albert Om va de convidat a casa d'algú i ha triat com protagonista del final de l'aventura Jaume Marsé. Periodista de formació i ofici, Marsé va passar de tenir feina, família, un àtic i una segona residència a viure al carrer. Ara té una habitació a la llar de la Fundació Arrels. Ens explica com era la seva vida de "sense sostre" a La Rambla del Raval de Barcelona.

 • L'esperança perduda
  Veure vídeo

  L'esperança perduda

  Jaume Marsé ha perdut l'esperança però malgrat la situació que l'envolta manté el sentit de l'humor. A "El convidat" recorda el seu passat familiar i com la vida i les seves decisions l'han empès on és ara. Ens diu que l'alcohol i la separació de la seva companya li van marcar les cartes.

 • Cita a la nova residència
  Veure vídeo

  Cita a la nova residència

  El crític de televisió d'El Periódico de Catalunya, Ferran Monegal, visita Jaume Marsé a la Fundació Arrels. Fa més de 40 anys que no es veuen. Monegal va ser cap del Marsé i un amic amb qui sortia després de la feina al diari. Ara recorden plegats els vells temps i parlen de la vida, de la mili, dels fills, dels amics...

 • La criptonita de Massagué
  Veure vídeo

  La criptonita de Massagué

  No tot l'interés de Massagué gira al voltant del càncer i la ciència. Per desconnectar del laboratori, en el seu temps de lleure li agrada dedicar-se als ocells i guarda un tresor en una vitrina: una col·lecció de minerals provinents de diferents països del món.

 • Un crit científic
  Veure vídeo

  Un crit científic

  Massagué creu que la seva tasca als Estats Units té data de caducitat i, tot i la importància de les seves descobertes sobre el càncer, no espera el reconeixement de l'acadèmia sueca. Ens explica que ha cridat "eureka" en més d'una ocasió, però prefereix pensar en ell mateix com un corredor de fons. En el futur es veu a Catalunya, al capdavant d'un projecte al servei del seu país.

 • After work: coordinació d'equip
  Veure vídeo

  After work: coordinació d'equip

  Un dels "pilars" de Massagué és la seva dona, la Roser. Porten tota la vida plegats i tenen dues filles que viuen a Londres. La Roser admira la dedicació d'en Joan contra la metàstasi del càncer, ell la tasca que ella ha dut a terme coordinant escoles a la ciutat dels gratacels. Fora de la feina formen un equip, el secret de l'èxit familiar.

 • Futur paliatiu
  Veure vídeo

  Futur paliatiu

  Albert Om ha viatjat a Nova York per passar dos dies amb Joan Massagué, un català al capdavant del centre d'investigació en càncer més important del món, el de recerca Sloan Kettering. És especialista en metàstasi. Ens explica que els primers casos de càncer es van detectar a la Grècia clàssica i que treballa per a un futur en què la vida dels afectats sigui el més llarga i còmoda possible.

 • Una recepta dels EUA
  Veure vídeo

  Una recepta dels EUA

  Entrem a la cuina de Joan Massagué per saber les raons que el van empènyer a anar a l'altra banda de l'Atlàntic. Científic metòdic, va arribar a Nova York amb la seva dona un 11 d'octubre -un dia abans que els conqueridors, puntualitza- i ens explica que ha viscut als Estats Units mitja vida perquè allà tot és possible.

 • Un senyor de Barcelona
  Veure vídeo

  Un senyor de Barcelona

  Albert Om ha passat un cap de setmana amb Leopoldo Pomés, fotògraf i publicista, creador de les bombolles més famoses de la tele, les de Freixenet, i un dels responsables de la imatge de la Barcelona Olímpica. Asseguts a La Pedrera, Om i Pomés parlen de la ciutat actual.

 • La mirada i les bombolles
  Veure vídeo

  La mirada i les bombolles

  Leopoldo Pomés es defineix com a "mirador", un ofici del qual un no es pot jubilar. Amb Albert Om repassa la seva trajectòria professional, marcada per unes bombolles que van convertir un anunci en un esdeveniment.

 • La recepta d'en Pomés
  Veure vídeo

  La recepta d'en Pomés

  Leopoldo Pomés ens explica com fer una truita de pa amb tomàquet, una recepta que neix a les més altes esferes del país de l'"omelette" i que el publicista ha adaptat i cuina per a l'Albert.

 • L'entrenament psicològic d'Ona Carbonell
  Veure vídeo

  L'entrenament psicològic d'Ona Carbonell

  Ona Carbonell explica com s'entrena psicològicament per competir.

Anar al contingut