El 33 amb l'In-Edit

Viu l'In-Edit, al 33 i a la web de cultura de TV3, amb una selecció de documentals musicals i alguns dels treballs guanyadors i seleccionats de les últimes edicions del festival.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Sputnik

To de re per a mandolina i clarinet

El maig del 1973 es va inaugurar Zeleste. És el moment fundacional d'una escena musical que va buscar la seva identitat a partir del creuament del jazz i el rock amb una tradició musical pròpia. El gran Gato Pérez va batejar aquesta escena amb el nom d'Ona Laietana.

"To de re per a mandolina i clarinet" és el retrat d'una escena irrepetible que va reunir els talents més creatius de la Barcelona dels anys 70: Jaume Sisa, Gato Pérez, Música Urbana, l'Orquestra Mirasol, la Companyia Elèctrica Dharma, l'Orquestra Plateria, Blay Tritono, Iceberg, Secta Sònica... En aquest documental, que compta amb els testimonis dels noms clau de l'Ona Laietana i amb imatges gairebé mai vistes, el cantautor Roger Mas desenterra la història del que va ser el primer moviment "underground" musical de la ciutat.

Anar al contingut