TOTS ELS PROGRAMES

 • Cop hawaià!
  Veure vídeo

  Cop hawaià!

  Ha arribat l'hora de la veritat! Avui sabrem qui s'endú el milió de dòlars a casa, però abans haurem de conèixer l'altre finalista. Qui s'enfrontarà a la Heather? L'Alejandro o en Cody?! I després, prepara't per al·lucinar mandonguilles amb el repte més letal de tota la història d'"Un drama total"! Els finalistes contra el volcà actiu de Kilauea!

 • Avions, trens i globus-mòbils
  Veure vídeo

  Avions, trens i globus-mòbils

  Sense l'avió d'en Chris, que el va demolir la Sierra, els tres finalistes hauran d'anar fins a Hawaii, no se sap com, en una cursa que els pot valer un milió de dòlars. D'entrada, el primer destí és la platja de Tihuana, a la frontera mexicana. Els finalistes només poden utilitzar el seu enginy, i tot el que es trobin pel camí, és clar. Comença l'última cursa!

 • El plató - Estil hawaià
  Veure vídeo

  El plató - Estil hawaià

  Quan només falten dos episodis per donar el premi d'un milió de dòlars al finalista guanyador d'aquesta temporada, en Geoff i companyia ens ofereixen l'últim Plató, aquest cop des de les platges tropicals de Hawaii! Parlarem amb els expulsats, veurem filmacions inèdites, sabrem què li va passar a la Bridgette a Rússia i moltíssimes coses més! No t'ho perdis!

 • Auu, Drumheller!
  Veure vídeo

  Auu, Drumheller!

  Avui, els quatre concursants que sobreviuen arriben a Drumheller, a Alberta, patrimoni de la humanitat que té la col·lecció d'ossos de dinosaure més gran del planeta. D'entrada, els tocarà inventar-se el seu propi dinosaure. Més tard, trobar un barril de combustible enterrat per guanyar la immunitat i després... saber els tres finalistes! T'ho perdràs?!

 • Rapa Ui!
  Veure vídeo

  Rapa Ui!

  Ja només queden quatre concursants! Avui aniran a l'antiga illa de Pasqua, àlies Rapa Nui, i hauran de fer una cosa molt típica d'allà: robar ous! Tot seguit, els tocarà pujar al punt més alt de l'illa per unes coves subterrànies. La segona part de la prova ja és complica més. I és que s'han de tornar els ous a la mare còndor... que està superratllada!

Anar al contingut