TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

 • Dotze+1 - Oriol Cruz
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Oriol Cruz

  L'Oriol Cruz és un exemple de com anar aconseguint els teus objectius des de baix i amb el talent com a bandera. L'Iniesta del "Crackòvia" va començar en una ràdio local i ha acabat sent una estrella de la televisió.

 • Dotze+1 - Elena Gadel
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Elena Gadel

  L'Elena Gadel fa tota la vida que canta, però molta gent la coneix per haver participat a "Operación Triumfo". Però després d'aquest programa ho va continuar intentant, una vegada i una altra, amb perseverança, fins a arribar a guanyar-se la vida amb la seva veu.

 • Dotze+1 - Tomàs Ferràndiz
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Tomàs Ferràndiz

  Hi ha molta gent que pensa que no hi ha res més hipòcrita que el món de la publicitat. Però vigilem amb el que diem, les agències de la publicitat estan obligades a dir la veritat per llei. El fet és com presenten aquesta veritat.

 • Dotze+1 - Ariadna Capdevila
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Ariadna Capdevila

  "A mi m'agrado, i això és el que importa". Aquesta frase sortida dels llavis de l'Ariadna Capdevila agafa un valor incalculable. Bé, això per gairebé tothom, per ella és una cosa totalment normal.

 • Dotze+1 - Pol Ponsarnau
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Pol Ponsarnau

  Mai heu vist res de petits que us ha quedat per sempre a dins? El Pol Ponsarnau era un nen quan va veure el clip de "Thriller" de Michael Jackson i va saber què faria de gran. Dit i fet, en Pol ara ja és gran i fa videoclips.

 • Dotze+1 - Núria Querol
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Núria Querol

  Has pensat que aquí fora hi ha moltes causes per les qual lluitar? Per si no ho sabies la Núria Querol te les explica des del punt de vista d'una activista.

 • Dotze+1 - Xavi Piñol
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Xavi Piñol

  No veure el món o simplement veure'l d'una altra manera. En Xavi Piñol ens trencarà definitivament tots els tòpics sobre les persones cegues.

 • Dotze+1 - Toni de la Torre
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Toni de la Torre

  Un expert en sèries de televisió és, alhora, tot un mestre de l'empatia. D'això en parlarà amb els nois i noies el periodista Toni de la Torre.

 • Dotze+1 - Marta Torné
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Marta Torné

  Parlar de la Marta Torné és fer-ho d'algú que tothom reconeix com una persona d'èxit. Però darrere aquesta popularitat s'amaga una persona que potser s'ho ha passat realment malament. Doncs de què serveix, això de ser famós?

 • Dotze+1 - Enric Rodríguez
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Enric Rodríguez

  Amb 7 anys l'Enric Rodríguez ja volia ser actor i als 15 ja treballava a "El cor de la ciutat" i amb 21 aterra al plató del "Dotze+1" per parlar de la independència d'un mateix.

 • Dotze+1 - Lesly Kiss
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Lesly Kiss

  Penseu que les actrius del cinema X son les reines del plaer? De tot això i més ens en parla la Lesly Kiss, actriu porno sense vocació.

 • Dotze+1 - Cristina Capella
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Cristina Capella

  Si hi ha una professió on els tòpics siguin el pa de cada dia és la de model. La Cristina Capella va començar a fer de model quan tenia 14 anys i és la persona ideal per trencar-los tots.

 • Dotze+1 - Eduard Rey
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Eduard Rey

  Els anys van passant i els hàbits religiosos sembla que cada cop són menys seguits. Malgrat això, hi ha gent que encara es mou per la fe i decideix que la seva vida segueixi els hàbits.

 • Dotze+1 - Videopresentació Marta
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Videopresentació Marta

  Defensora de causes justes i, sovint, impossibles, la Marta ha decidit que mentre toqui de peus a terra lluitarà, crearà i construirà. Potser a molts joves no els interessa la política, però és que a ella li apassiona!

 • Dotze+1 - Videopresentació Zaher
  Veure vídeo

  Dotze+1 - Videopresentació Zaher

  En Zaher porta tota la vida vivint a Catalunya, però això no vol dir que oblidi les seves arrels; al contari, vol tornar a viure al Marroc al més aviat possible. Mentre aconsegueix els seus objectius s'ocupa ell solet del seu negoci... i només amb 23 anys!