TOTS ELS PROGRAMES

 • El tresor de Nobizaemon
  Veure vídeo

  El tresor de Nobizaemon

  En Nobita està buscant un tresor i en Gegant, en Suneo i la Shizuka s'apunten a l'aventura. Al final resulta que només és un joc que ha muntat el pare d'en Nobita per donar-li la paga de Nadal d'una manera divertida. Però, després del joc, en Doraemon i en Nobita es queden amb les ganes de buscar un tresor de veritat, així que li demanen al pare d'en Nobita si té algun paper dels seus avantpassats que parli d'algun tresor. El pare els ensenya un document d'en Nobizaemon, un avantpassat de fa sis generacions que va deixar 3.000 monedes d'or per al futur.

 • El bastó elevador / El pla d'en Nobita per aprovar
  Veure vídeo

  El bastó elevador / El pla d'en Nobita per aprovar

  En Gegant i en Suneo s'han enfadat amb en Nobita perquè han tornat a perdre un partit de beisbol per culpa seva. Quan en Nobita arriba a casa, en Doraemon està fent servir el bastó elevador d'anar a esquiar per pujar els pendents sense treure's els esquís ni usar remuntadors i en Nobita l'agafa per provar com funciona. Més endavant, en Nobita, que està fart de treure males notes, fa servir la màquina del temps per veure els exàmens ja corregits i, així, saber les respostes correctes i assegurar-se l'aprovat.

 • Un robot gegant casolà
  Veure vídeo

  Un robot gegant casolà

  El cosí d'en Suneo ha fabricat un robot molt especial amb el qual en Suneo i en Gegant poden pegar a en Nobita. Aleshores, en Nobita li demana a en Doraemon que li deixi un altre robot per poder-se'n venjar.

 • El pitjor dia de la Dorami / Els millors panets de meló del món!
  Veure vídeo

  El pitjor dia de la Dorami / Els millors panets de meló del món!

  En Doraemon ha de passar el dia al futur, així que la Dorami es queda per acompanyar en Nobita, que no s'ha despertat a l'hora i farà tard a l'escola. La Dorami l'ha d'ajudar amb el caminador de precisió, però té problemes per treure'l. Més tard, és l'aniversari de la Dorami i en Doraemon vol comprar-li uns panets de meló per celebrar-ho.

 • Vull un germanet! / Seré dolent!
  Veure vídeo

  Vull un germanet! / Seré dolent!

  La mare d'en Nobita es refereix als fills d'una amiga i comenta que el germà gran es porta molt bé amb el germà petit. Aleshores, en Nobita vol demostrar que ell també podria ser un fantàstic germà gran. Més tard, en Nobita llegeix un llibre sobre personatges històrics exemplars i decideix fer bones accions per assemblar-se a ells, però tot li surt a l'inrevés.

 • Fins i tot els coixins tenen ànima!
  Veure vídeo

  Fins i tot els coixins tenen ànima!

  La mare d'en Nobita ha començat a fer neteja general de la casa i a llençar trastos que ja no es fan servir. En Nobita surt corrent de casa per no haver d'ajudar, però quan en Doraemon el porta de tornada a casa, veu que sa mare li ha llançat els còmics. En Nobita considera que la gent no tracta bé les coses i que les llança on i quan no convé. Aleshores, en Doraemon decideix treure una vareta per donar ànima a les coses i perquè ningú les tracti com una deixalla.

 • Molt bé, Nobita! Una altra vegada! / En Suneo és invencible
  Veure vídeo

  Molt bé, Nobita! Una altra vegada! / En Suneo és invencible

  En Suneo i en Gegant han deixat sol en Nobita netejant l'escola. Quan el mestre ha vist que no ha abandonat la feina i que s'ha quedat sol per netejar, el felicita i en Nobita torna a casa molt content i ho explica a tothom. Més endavant, en Gegant i els nens del barri demanen a en Doraemon que els expliqui si ha deixat algun aparell a en Suneo, perquè els està atacant amb alguna cosa estranya.

 • I així vam fer l'expedició
  Veure vídeo

  I així vam fer l'expedició

  En Gegant obliga a en Nobita a buscar un aparell que els faci petitons per poder pujar en un cotxe de joguina d'en Suneo. Com que en Doraemon està dormint, en Nobita li pren la llanterna reductora sense que ell ho sàpiga.

 • No hi ha qui pari les tafaneries / Avança, temps
  Veure vídeo

  No hi ha qui pari les tafaneries / Avança, temps

  En Suneo coneix totes les tafaneries del barri i en Nobita n'està gelós, així que li demana a en Doraemon un aparell que li permeti assabentar-se de tot el que passa. Més endavant, com que en Nobita sempre ho fa tot més a poc a poc que els altres, en Doraemon li ensenya un rellotge amb què pot aturar el temps.