TOTS ELS PROGRAMES

 • L'extraterrestre fals / La fulla canviadora
  Veure vídeo

  L'extraterrestre fals / La fulla canviadora

  En Gegant i en Suneo li fan una broma a en Nobita i li diuen que han vist un ovni i un extraterrestre. En Doraemon ho descobreix i decideix escarmentar-los fent-los tastar la seva pròpia medicina. En Doraemon té un invent que permet que els óssos rentadors i els gossos enganyin les persones quan se senten amenaçats i el fa servir per ajudar el gos maltractat del veí de la Shizuka.

 • Una sortida a soles / L'arbre casa
  Veure vídeo

  Una sortida a soles / L'arbre casa

  En Nobita i el seu pare tenien previst anar a passar el dia a la muntanya, però en Gegant els avisa que hi ha una gentada i que no s'ho passaran gens bé. En Nobita s'entossudeix a anar-hi i demana ajuda a en Doraemon, que li deixa el giroscopi allunyapersones. Després d'anar a veure el seu cosí Goro i fart que la seva mare el renyi, en Nobita decideix anar-se'n a viure sol. Els seus pares consideren ridícula la idea, però en Doraemon té la solució perfecta: un arbre buit que es transforma en una casa.

 • La càpsula dels cent anys
  Veure vídeo

  La càpsula dels cent anys

  En Nobita i els seus amics veuen com unes persones desenterren una càpsula del temps de fa vint anys i decideixen imitar-los. En Nobita li agafa a en Doraemon un objecte, sense demanar-li permís, per fer-lo servir de recipient. Resulta que l'objecte és una màquina del temps. En Nobita i en Doraemon la fan servir per viatjar al passat i al futur, on seran testimonis del moment en què va néixer en Doraemon.

 • Un bany deliciós / El kit per buscar el tresor
  Veure vídeo

  Un bany deliciós / El kit per buscar el tresor

  En Nobita arriba tot brut de fang a casa després de jugar i la seva mare li diu que no li donarà xocolatines si no es banya. Però en Nobita no vol banyar-se perquè ho troba avorrit. Llavors en Doraemon li deixa un invent per banyar-se d'una manera molt divertida. Després de llegir una novel·la d'aventures, en Nobita vol imitar-ne el protagonista i decideix sortir a buscar un tresor. En Doraemon té l'invent perfecte per divertir-se buscant un tresor, però en Nobita decideix fer-ho més emocionant afegint-hi el collaret de la seva mare.

 • Riure és viure / El fill d'en Nobita s'escapa de casa
  Veure vídeo

  Riure és viure / El fill d'en Nobita s'escapa de casa

  En Nobita s'avorreix i li demana a en Doraemon que li expliqui una història divertida. Com que no se li acut res, li deixa l'audiòfon de riure, un aparell que fa que qualsevol cosa que senti li faci gràcia. Però deixa de ser divertit quan en Nobita no es pot treure l'audiòfon de l'orella. En Nobita està dolgut amb el seu pare perquè l'ha renyat. Just llavors, des del futur es presenta en Nobisuke, el seu fill, i li diu que s'ha escapat de casa. Gràcies a ell experimentarà què significa ser pare i com costa educar els fills.

 • El raig servil / Els caramels del diferit
  Veure vídeo

  El raig servil / Els caramels del diferit

  En Nobita s'empipa perquè la Shizuka i les seves amigues estan pendents d'en Dekisugi i a ell no li fan cas. Per fer-se notar farà servir el raig servil. Un dia, quan en Nobita arriba a casa, sent la veu d'en Doraemon a la seva habitació, però el robot no hi és. I és que en Doraemon ha fet servir un invent que després els ajudarà a resoldre un problema que la colla del barri té amb en Gegant.

 • La nostra pròpia cadena / Congela com puguis
  Veure vídeo

  La nostra pròpia cadena / Congela com puguis

  En Suneo apareix en un programa de televisió. En Nobita li té enveja i li diu a la Dorami que ell també vol sortir a la tele. En Nobita rep un paper on en Gegant anuncia el seu pròxim recital, però decideix amagar-se i fer veure que no l'ha llegit fent servir una càmera que congela el temps.

 • Una guerra de neu calentona / En Suneo treballa a la botiga d'en Gegant
  Veure vídeo

  Una guerra de neu calentona / En Suneo treballa a la botiga d'en Gegant

  Com que el fred fa que en Nobita es passi el dia tancat a la seva habitació llegint còmics, en Doraemon fa que nevi perquè en Nobita surti a fora a jugar. La diversió es multiplica quan descobreix que pot jugar amb diferents tipus de neu, En Suneo vol treballar a la botiga de la seva dissenyadora favorita, però el dependent li diu que hi torni quan sigui més gran. Llavors en Suneo demana ajuda a en Doraemon i quan es pensa que farà realitat el seu somni, acaba treballant a la botiga d'en Gegant.

 • L'estofat d'en Gegant / En Nobita, ensinistrador d'animals
  Veure vídeo

  L'estofat d'en Gegant / En Nobita, ensinistrador d'animals

  En Gegant explica als seus amics que, com a bon artista polifacètic, es dedicarà també a la cuina. Per ensenyar-los els seus dots culinaris, els convida a sopar. Per sort en Doraemon té l'invent perfecte per suportar el sopar d'en Gegant Després de veure el periquito de la Shizuka, a en Nobita se li acut ensinistrar animals. Amb l'ajuda d'en Doraemon tot va de primera fins que en Gegant li demana que ensinistri el Muku i li mana fer les feines de casa.