Bones idees, amb Pau Garcia-Milà

 • Negocis d'èxit a Catalunya 27/06/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 27/06/13

  Aquest dijous, a DIVENDRES parlem de models de negoci d'èxit a Catalunya, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, i la nostra col·laboradora Núria Coll. Com sempre, hem rastrejat aquelles idees que tenen un mercat real, i ens hem trobat amb el projecte de l'Albert Vallès, una assessoria sobre addiccions que ajuda els pacients o familiars a triar el millor mètode per desintoxicar-se. També coneixerem la història de l'Ivan Alòs, un fisioterapeuta que ha construït un aparell revolucionari per fer massatges en fred contra les lesions musculars, i un invent anomenat "Cubykaiak", un caiac plegable per dur al maleter.

 • Negocis d'èxit a Catalunya, amb Pau Garcia-Milà 13/06/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya, amb Pau Garcia-Milà 13/06/13

  A la redacció de DIVENDRES tornem a fer recerca amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Parlem de tots aquells models de negoci que estan apareixent a Catalunya i que suposen un referent d'èxit. Aquest dijous coneixerem l'empresa "Dàlit Natura", la història d'un home a l'atur que decideix crear una gamma de productes fets amb fruita seca amb un toc especial. També ens asseurem en unes cadires per fer ioga i que ens ajuden a mantenir una posició correcta a la feina, creades per l'empresa "Mente pensante". Finalment us portem una proposta que agradarà als amants del cinema: es tracta de "Phenomena experience", sessions de cinema que rescaten els grans clàssics comercials dels anys 70, 80 i 90.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 06/06/13 (Part 2)
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 06/06/13 (Part 2)

  Les bones idees no coneixen límits i avui ho tornarem a demostrar amb el jove empresari Pau Garcia Milà, que ens porta les iniciatives finalistes de la Competició Catalana de Miniempreses, en què joves emprenedors adolescents d'entre 14 i 18 anys han creat els seus propis negocis amb productes que ells mateixos han dissenyat.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 06/06/13 (Part 1)
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 06/06/13 (Part 1)

  Les bones idees no coneixen límits i avui ho tornarem a demostrar amb el jove empresari Pau Garcia Milà, que ens porta les iniciatives finalistes de la Competició Catalana de Miniempreses, en què joves emprenedors adolescents d'entre 14 i 18 anys han creat els seus propis negocis amb productes que ells mateixos han dissenyat.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 30/05/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 30/05/13

  En aquest programa també tornem a parlar de propostes, d'idees, de projectes i de les persones que les tiren endavant, i que se'n surten. Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la nostra col·laboradora Núria Coll. Coneixerem el "bubble tea", el te de bombolles asiàtic, que ha arribat a Barcelona. També entrarem din d'una botiga de banyadors i complements de bany per a nens que es diu Al Agua Patos.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 23/05/12
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 23/05/12

  El jove emprenedor Pau Garcia-Milà obre la seva cartera de projectes nascuts a Catalunya, amb tres idees absolutament genials que triomfen malgrat la crisi. Avui coneixerem l'empresa Som Energia, una cooperativa d'energia verda de Girona; l'aplicació per a telèfons mòbils "2guether app", dissenyada per tenir cura de la nostra parella, i la marca Be Different Bcn, que fa samarretes que canvien d'inscripció quan hi toca la llum.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 16/05/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 16/05/13

  Parlem de negocis d'èxit amb denominació d'origen catalana, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió, detectarem tres grans iniciatives, com la dels emprenedors que han patentat l'adhesiu "nosalpiques" per reduir les esquitxades dels urinaris, una cooperativa nascuda a Girona que ofereix energia verda, i la primera aplicació de missatgeria instantània (com Whatsapp o Line) que possibilita posar fi als missatges erronis o insegurs.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 09/05/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 09/05/13

  Actualitzarem la nostra llista de negocis d'èxit made in Catalunya amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Coneixerem una empresa que fabrica objectes amb frases que conviden a l'optimisme, un col·lectiu de joves agricultors que ofereixen productes de proximitat de màxima qualitat, una parada del mercat de La Boqueria que és exemple d'innovació, i un negoci de bolquers reutilitzables, creat per una dona de 82 anys, que demostra que no és mai tard per fer realitat una bona idea.

 • Projectes empresarials d'èxit a Catalunya 02/05/13
  Veure vídeo

  Projectes empresarials d'èxit a Catalunya 02/05/13

  Aquest dijous, a DIVENDRES, rebrem la visita del jove emprenedor Pau Garcia Milà, que torna al programa amb una maleta farcida de models de negocis d'èxit nascuts a Catalunya. Entre les propostes, tindrem l'ocasió de conèixer un innovador invent per cuinar sempre plats d'alt valor nutritiu, i una empresa que organitza viatges de fi de curs per a instituts i universitats.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 18/04/2013
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 18/04/2013

  Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà tornarem a descobrir tres nous negocis d'èxit originats a Catalunya, una web per facilitar la vida de les mascotes i els seus amos, anells amb dissenys d'edificis emblemàtics i un projecte de "Roses solidàries" perquè ningú no es quedi sense rosa la Diada de Sant Jordi.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 11/04/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 11/04/13

  Coneixerem negocis d'èxit que estan naixent a Catalunya i que, tot i ser petits, ja trenquen fronteres. Per descomptat tots tenen una història darrere que respon a una pregunta elemental: Què és el que ens fa únics i podem oferir als altres? Així doncs, coneixerem un servei que et repara el telèfon mòbil a domicili, les primeres vambes independentistes i una petita empresa que converteix el tros de terra que més estimis en una joia d'or i plata.

 • Negocis d'èxit, amb Pau Garcia-Milà
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit, amb Pau Garcia-Milà

  Contra la crisi, innovació. Contra l'atur, emprenedors. Aquest dijous, torna la secció del jove Pau Garcia-Milà, una ment en constant moviment de recerca d'idees. Idees que parlen l'idioma dels negocis d'èxit. En aquesta ocasió, coneixerem una fàbrica de Balsareny que fa compreses i tampons elaborats 100% amb cotó, una empresa que allarga la vida de les bombetes i una troballa tan bona que sembla d'un altre món: la primera autoescola de baix cost de l'estat.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 07/03/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 07/03/13

  Aquest dijous també parlarem de negocis d'èxit nascuts a Catalunya. Al costat del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, us mostrarem empreses innovadores dins del seu sector, com per exemple un sistema publicitari revolucionari que permet guanyar diners mentre conduïm el nostre cotxe, i una empresa de fundes per a tauletes i telèfons intel·ligents que es poden personalitzar amb imatges o fotos del seu propietari.

 • Aplicacions mòbils en català
  Veure vídeo

  Aplicacions mòbils en català

  Aquesta setmana es fa a Barcelona el Mobile World Congress, i el Pau Garcia-Milà ens presentarà algunes de les idees d'emprenedors catalans que es podran trobar en aquest gran aparador tecnològic mundial.

 • Negocis d'èxit 21/02/13
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit 21/02/13

  El jove emprenedor Pau Garcia-Milà torna amb una llista de contactes entre els quals figuren gent amb molt bones idees, gent que duen a terme projectes de negoci a Catalunya i que són un èxit, malgrat la crisi, per la seva naturalesa innovadora. Atents.