Bones idees, amb Pau Garcia-Milà

 • Negocis d'èxit a Catalunya 08/01/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 08/01/15

  El joc català Bubble Guriko reinventa els jocs de bombolles. Spoony Toons: dibuixos animats perquè els nens mengin de manera saludable. Cronnection: una revolucionària plataforma d'intercanvi de temps i objectes i L'Agosarada: cuina de mercat en una caravana dels anys 90.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 18/12/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 18/12/14

  Bones idees de negoci que tiren endavant tot i la crisi, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i Marta Carreras.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 11/12/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 11/12/14

  Dijous al nostre programa també és un dia sinònim de negocis d'èxit, els que cada setmana ens porta el jove empresari Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió coneixerem una empresa que ofereix la possibilitat de crear jardins a l'interior de casa, una aplicació que permet guardar les fotos impreses i altres propostes d'empresa catalana que ja són referent d'èxit al món.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 04/12/2014
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 04/12/2014

  El jove empresari Pau Garcia-Milà torna a fixar-se en diferents idees sorgides a Catalunya i que tenen el potencial de ser negocis d'èxit, amb la col·laboració de Marta Carreras.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 19/11/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 19/11/14

  Ens visita el jove emprenedor Pau García-Milà amb noves propostes de negocis d'èxit, que en aquesta ocasió giren al voltant de l'art, el reciclatge, la decoració i les emocions.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 13/11/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 13/11/14

  Parlem d'emprenedors, de catalans que han dut a terme la seva visió de negoci i que se'n surten en el mercat actual. Amb Pau Garcia-Milà i Marta Carreras, presentem una empresa que lloga unes furgonetes molt especials, un ebook que es pot tocar i col·leccionar i d'altres negocis.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 06/10/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 06/10/14

  El jove emprenedor Pau Garcia-Milà torna amb noves propostes de negocis d'èxit. En aquest cas coneixerem una aplicació mòbil que ens permet trobar les nostres pertinences perdudes i altres idees que triomfen.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 30/10/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 30/10/14

  Repàs per la cartera de negocis d'èxit de Pau Garcia-Milà, amb noves propostes d'innovació a l'empresa catalana, en models d'èxit com un personal shopper immobiliari, una eina en línia per a la conservació dels nostres records i uns canelons envasats al buit.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 15/10/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 15/10/14

  Nous models de negoci catalans d'èxit, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la nostra col·laboradora Marta Carreras, com, per exemple, una escola de salsa amb plataforma en línia, un negoci d'ulleres i sabates intercanviables i un lloc web on es pot comparar el preu de qualsevol producte.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 09/10/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 09/10/14

  Els negocis catalans d'èxit tornen a protagonitzar la secció de Pau Garcia-Milà, que ens porta noves idees rendibles, com un negoci de bicicletes fetes amb bambú.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 02/10/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 02/10/14

  Pau Garcia-Milà ens porta en aquesta ocasió a uns emprenedors catalans que es dediquen a la venda de productes eròtics i una gran varietat de joguines sexuals, i una empresa que crea perfums per a empreses.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 25/09/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 25/09/14

  Amb el jove empresari Pau Garcia-Milà coneixerem nous models de negoci que han nascut a Catalunya i que són referent d'èxit. Parlarem de la reobertura del Cinema Texas de Gràcia i d'un fuet potencialment probiòtic baix en sal i greix fet a base de femta de nadons, recentment guanyador del guardó Ignobel.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 04/09/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 04/09/14

  Parlem de propostes, d'idees, de projectes de persones que les tiren endavant i que se'n surten. Amb en Pau García Milà i la Marta Carreras. Pau, avui la cosa va de gelats...

 • Negocis d'èxit a Catalunya 17/07/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 17/07/14

  Sortir de la crisi amb bones idees és possible, de fet, durant tota la temporada hem anat descobrint quines han estat les millors idees de negoci sorgides a Catalunya, al costat de la Núria Coll i el nostre expert emprenedor Pau Garcia-Milà. Aquest dijous tanquem la secció fins al setembre, però abans, us tornarem a sorprendre amb noves iniciatives de negoci rendible absolutament originals. Entre elles, un parc aquàtic per a gossos i les primeres caixetes que contenen horts urbans.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 10/07/14
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 10/07/14

  Catalans amb bones idees: Pau Garcia-Milà ens presenta quatre projectes d'emprenedoria que us sorprendran.