Bones idees, amb Pau Garcia-Milà

 • Negocis d'èxit a Catalunya 20/05/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 20/05/15

  Innovació i empresa catalana amb les noves propostes de negocis d'èxit que ens porta el jove emprenedor Pau Garcia-Milà.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 07/05/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 07/05/15

  Nous models de negocis d'èxit amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany presentem la primera plataforma digital especialitzada en cultura i oci al territori català, un negoci nascut a casa nostra d'ampolles de plàstic flexibles, personalitzables i reaprofitables, i una empresa catalana de turisme especialitzada a oferir viatges per a persones invidents.

 • Negocis d'èxit 29/04/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit 29/04/15

  Parlem d'idees de negoci que funcionen, de gent que innova i construeix noves estructures d'empresa, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany coneixerem el primer teclat d'ordinador català, una comunitat per a dones emprenedores i la primera xarxa social de turisme per a persones sordes.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 16/04/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 16/04/15

  Al costat del Pau Garcia-Milà i la Marta Carreras coneixerem nous projectes empresarials nascuts a Catalunya i que són referent d'èxit. Als "Negocis d'èxit" d'avui veurem com funciona la primera taula de pàdel surf inflable i coneixerem els instituts finalistes del concurs de robots "Lego league".

 • Negocis d'èxit a Catalunya 09/04/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 09/04/15

  Cada dijous parlem de propostes, d'idees, de projectes de persones que els tiren endavant i que se'n surten. Avui: paraigües per dur a l'espatlla i tenir les mans lliures i la primera botiga amb aliments per a totes les al·lèrgies i intoleràncies.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 19/03/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 19/03/15

  Parlem de negocis catalans d'èxit amb Pau Garcia-Milà i Marta Carreras. Us presentarem una televisió de cartró per viure de més a prop grans esdeveniments, una empresa que t'envia a casa sucs verds depuratius sense pasteuritzar i una aplicació que permet obrir amb el mòbil la porta del pàrquing, entre altres usos.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 12/03/15 (II)
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 12/03/15 (II)

  Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la Marta Carreras, us presentarem una empresa que ofereix als seus clients casetes de fusta, una aplicació per fer dieta amb l'ajuda d'una dietista a través del mòbil i les ulleres més personalitzables del món.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 12/03/15 (I)
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 12/03/15 (I)

  Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la Marta Carreras, us presentarem una empresa que ofereix als seus clients casetes de fusta, una aplicació per fer dieta amb l'ajuda d'una dietista a través del mòbil i les ulleres més personalitzables del món.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 05/03/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 05/03/15

  Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la Marta Carreras seguim descobrint més negocis d'èxit i bones idees "made in Catalunya". Us portem totes les novetats d'emprenedors catalans que participen aquest any en el Mobile World Congress.

 • La realitat virtual, negoci d'èxit
  Veure vídeo

  La realitat virtual, negoci d'èxit

  Aquest dilluns ens visita el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, amb una proposta de negoci a la catalana que triomfa a tot el món. Us presentarem una aplicació que ens dóna accés a un entorn virtual on podem percebre les mateixes sensacions que ens ofereixen els moviments tridimensionals de 360 graus (girs, sensacions de velocitat...). I tot des del telèfon mòbil o la nostra tauleta.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 19/02/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 19/02/15

  Pau Garcia-Milà i Marta Carreras presenten als nostres espectadors nous models de negoci que actualment triomfen al mercat i parlem amb els seus creadors. En aquesta ocasió coneixerem un teatre on els actors són robots i una empresa de bicicletes de Barcelona que fan de la seva passió per les bicicletes una manera de viure.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 12/02/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 12/02/15

  Pau Garcia-Milà i Marta Carreras han visitat una botiga de robots on també fan formació especifica per construir robots programats per fer feines d'ús domèstic. Parlarem al plató amb l'emprenedor que ha dut a terme aquesta innovadora iniciativa i coneixerem altres idees de negoci relacionades amb el món de les apps per a tauletes i dispositius mòbils.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 05/02/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 05/02/15

  Negocis d'èxit i bones idees "made in Catalunya" amb Pau Garcia-Milà i Marta Carreras. En aquesta ocasió us presentarem un collar per a gossos molt especial, una startup de Barcelona on ajuden els pares en l'educació dels seus fills mitjançant l'educació emocional i una idea que és tota una revolució per als amants del cafè.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 22/01/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 22/01/15

  El jove emprenedor Pau Garcia-Milà torna amb més propostes de negocis d'èxit. Entre les idees d'avui, ens ha cridat l'atenció unes innovadores ulleres per mirar pel·lícules quan ets al dentista.

 • Negocis d'èxit a Catalunya 15/01/15
  Veure vídeo

  Negocis d'èxit a Catalunya 15/01/15

  Samarretes que eliminen suor i una web de reserves en restaurants per al·lèrgics i intolerants alimentaris. Negocis d'èxit a 'Divendres'