TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 7 resultats.

 • Moments de "Diaris de vampirs"
  Veure vídeo

  Moments de "Diaris de vampirs"

  Al cap d'un segle, la Katherine de "Diaris de vampirs" ha tornat. Tot i el pas dels anys, segueix sent la mateixa de sempre.

 • Moments "Diaris de vampirs"
  Veure vídeo

  Moments "Diaris de vampirs"

  Tot i no beure sang, les bruixes i bruixots de "Diaris de vampirs" també poden arribar a ser molt poderosos.

 • Ian Somerhalder
  Veure vídeo

  Ian Somerhalder

  El protagonista de "Diaris de vampirs" no es talla a l'hora de parlar als seus fans catalans.

 • KEVIN WILLIAMSON
  Veure vídeo

  KEVIN WILLIAMSON

  Hormones en plena revolució, terror i éssers sobrenaturals. Aquests elements són els que marquen la sèrie "Diaris de vampirs", però també el seu creador, Kevin Williamson. Ell també és el guionista de les sagues "Scream" i "Sé què vau fer l'estiu passat". La seva carrera està plena d'històries d'horror adolescent, però també de conflictes generacionals i situacions límit. El seu segell és inconfusible i ha allargat la vida d'un dels gèneres més consumits pel públic juvenil: l'"slasher".

 • VAMPIRES
  Veure vídeo

  VAMPIRES

  Les vampires xuclen sang tant com els seus col·legues masculins, però al principi només eren les noies de Dràcula o secundàries. Amb el temps, els ullals femenins s'han convertit en protagonistes al cine i les sèries. Ja sigui com a vampires en cap, caçadores o atípiques, les immortals han aconseguit el lloc que els correspon a totes les pantalles, com a eternes i perilloses que són.

 • Diaris de vampirs
  Veure vídeo

  Diaris de vampirs

  Una salutació d'allò més especial de l'Stefan i en Damon Salvatore als seguidors de "Diaris de vampirs"del canal 3XL.

 • Diaris de Vampir - Extra
  Veure vídeo

  Diaris de Vampir - Extra

  "Party of Five" era un sèrie que sortia la Neve Campbell, en Matthew Fox (Jack Shepard a "Lost") o la Jennifer Love-Hewitt. Aquella era una familia de germans modèlics. Res a veure amb els germans de sèries com "Diaris de Vampirs" o "One Tree Hill".