TOTS ELS PROGRAMES

 • Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017
  Veure vídeo

  Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017

  Valls viu l'emoció dels castells per la diada de Santa Úrsula. La plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls: la Colla Vella i la Colla Joves.

 • Diada de Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  Diada de Santa Tecla de Tarragona

  El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb comentaris de Francesc Domènech. A plaça, Toni Comas i Anna Vallhonesta, copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum de TV3 serà a càrrec d'Agustí Forné

 • Diada de Sant Fèlix de Vilafranca
  Veure vídeo

  Diada de Sant Fèlix de Vilafranca

  La diada castellera de Sant Fèlix ha aplegat les millors colles castelleres. Els castellers de Vilafranca han tornat a fer una gran actuació descarregant el 2 de 8 sense folre. La jornada ha deixat també grans castells de la colla Vella amb el 4 de 9 sense folre, i el 2 de 8 sense folre que la Joves de Valls només han aconseguit carregar. Els Minyons de Terrassa s'han vist condicionats per una caiguda en el 3 de 10 però han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles.

 • Diada de les Santes de Mataró
  Veure vídeo
 • La Diada - Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo
 • La Diada - Tots Sants de Vilafranca
  Veure vídeo

  La Diada - Tots Sants de Vilafranca

  TV3 oferirà a partir de les 18.50 un resum complet de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Els encarregats d

 • La Diada - Santa Ürsula de Valls
  Veure vídeo

  La Diada - Santa Ürsula de Valls

  Aquest diumenge, 23 d'octubre, el bressol del món casteller acollirà una nova jornada castellera de màxims a la plaça del Blat. Un duel que té lloc cada any, per Santa Úrsula, entre la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, totes dues amb més de dos-cents anys de castells a l'esquena. La jornada començarà a les 13.00 i es podrà seguir en directe pel portal web de TV3.cat. A les 19.55 s'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials" de TV3 amb el més destacat que hagi passat a la plaça del Blat. La Colla Vella dels Xiquets de Valls hi arriba en el seu millor moment de la història. A l'altra banda de la plaça, hi aixecaran els seus castells la Colla Joves Xiquets de Valls que aquest any no està acabant de trobar bones sensacions, però que segur que es voldrà reivindicar com una de les millors colles, a casa seva. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Quico Domènech a l'anàlisi tècnica.

 • La Diada - Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  La Diada - Santa Tecla de Tarragona

  DIADA DE SANTA TECLA ¿ PRIMER DIUMENGE DE FESTES 18.09.16 TV3 a la diada castellera del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona, una de les últimes cites abans del Concurs de Castells. Aquest diumenge 18 de setembre la temporada castellera s'atura a Tarragona on es tornarà a viure el duel entre els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que acompanyaran dues de les colles locals, Xiquets i Jove de Tarragona. TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, pel portal web tv3.cat, i a les 18.45 n'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials", amb el més destacat del que hagi passat a plaça. Tant els Castellers de Vilafranca com la Colla Vella dels Xiquets de Valls tenen en cartera el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre i agulla. Pel que fa a les colles de Tarragona, la Jove optarà per castells com el 5 de 9 amb folre i el 3 de 9 amb folre i agulla, i els Xiquets volen recuperar el 2 de 9 amb folre i manilles que enguany encara no han assolit. La diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla de Tarragona és la tercera de les sis diades castelleres que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d'esforços per donar més visibilitat al fet casteller. Els encarregats de retransmetre la jornada seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Francesc Domènech a l'anàlisi tècnica.

 • La Diada - Sant Fèlix de Vilafranca
  Veure vídeo

  La Diada - Sant Fèlix de Vilafranca

  Emissió de la Diada de Sant Fèlix, des de Vilafranca del Penedès, amb quatre de les millors colles castelleres del país.

 • Diada dels Minyons de Terrassa
  Veure vídeo

  Diada dels Minyons de Terrassa

  Història viva dels castells. El 22 de novembre del 2015 sempre més serà recordat com el dia en què es va afegir un nou castell al repertori casteller. Els Minyons de Terrassa han aconseguit el que tothom esperava però ningú s'atrevia a predir. Han descarregat el 4 de 10 amb folre i manilles, una construcció mai vist fins ara. Els Minyons han començat la Diada de casa amb molt bon peu. Han descarregat el seu quart 3 de 10 amb folre i manilles de la temporada. Un castell que els malves fan que sembli fàcil, però que ja és una fita en si mateix. Amb la confiança del 3de10fm, els Minyons han encarat el repte en la segona ronda. Seguien el pla previst, però era difícil pensar en un èxit tan absolut. Els de la camisa malva no només han carregat el castell, que ja seria tota una fita, sinó que l'han descarregat enmig de l'eufòria de la plaça Vella. Per fer-ho han col·locat 96 persones al folre i 40 a les manilles. En total calen més de 800 persones per aixecar el castell. Els de la camisa malva havien intentat el 4 de 10 amb folre i manilles en la mateixa diada de l'any passat, però el castell va caure només començar a sonar les gralles. També ho havien provat els Castellers de Vilafranca l'any 2013, sense èxit. A la tercera ronda, els Minyons s'han endut una petita decepció. Han aixecat el 3 de 9 amb folre i l'agulla. Un castelll que havien carregat però que no han descarregat mai. Aquest diumenge no ha estat tampoc el dia. L'han carregat, però el castell patia molt i no l'han pogut descarregar. Els Minyons de Terrassa han estat ben acompanyats per dues colles de Barcelona: els Castellers de Sants i els Castellers de Barcelona.

 • Diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès
  Veure vídeo

  Diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès

  La plaça de la Vila de la Vilafranca del Penedès serà diumenge l'escenari de l'última gran actuació dels Castellers de Vilafranca aquest 2015. Serà a la diada de Tots Sants, on, com és tradició, els verds esgotaran totes les opcions i portaran a plaça els màxims castells. Entre d'altres construccions, la colla que capitaneja Pere Almirall ha estat assajant aquests dies el pilar de 9 amb folre i manilles. El seu objectiu: tancar amb bon gust de boca una temporada en què el llarg domini dels vilafranquins s'ha vist amenaçat per altres grans colles del panorama, especialment la Vella de Valls i els Minyons de Terrassa. És per això que, en la seva actuació, els penedesencs tindran molt i molt presents els espectaculars registres més recents d'aquestes dues formacions, però sense perdre de vista les camises que tindran a banda i banda de la plaça. Seran les ratllades dels Xiquets de Tarragona, les grises dels Castellers de Sants i les blau marí dels Capgrossos de Mataró. Els tarragonins i els barcelonins hi voldran tastar, una vegada més, la gamma extra, mentre que els Capgrossos tampoc no descarten assaltar castells superiors als 9 pisos, un fet inèdit per ells en aquest curs. TV3 oferirà a la nit un complet resum de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Raquel Sans i Carles Cortès seran els periodistes especialitzats que comentaran detalladament tots els castells de la jornada i, a peu de plaça, també hi haurà Biel Duran i Toni Comas, que recolliran les reaccions i les emocions dels veritables protagonistes, els castellers.

 • Diada Castellera de Santa Úrsula
  Veure vídeo

  Diada Castellera de Santa Úrsula

  Valls, el bressol del món casteller, ja és plaça de 10. La diada de Santa Úrsula 2015 va deixar per a la història el primer castell de 10 pisos coronat a la capital de l'Alt Camp: el 3 de 10 amb folre i manilles que va obrir l'actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La Colla Joves es quedava a un pas d'igualar la gesta dels rosats quan el seu 3 de 10 s'enfonsava pocs segons abans de l'aleta. El duel amb que les colles vallenques tanquen la seva temporada va servir per gaudir dels castells més difícils. La Vella va cloure un any de somni -el millor de la seva història centenària- afegint al monstre de 10 pisos dos castells nets: el 4 de 9 sense folre, que van descarregar, i el 2 de 8 sense folre, que els quedava en carregat. La Joves, per la seva banda, es recuperava de la caiguda inicial amb un 3 de 9 amb folre i descarregant amb autoritat el 2 de 9 amb folre i manilles.

 • Diada castellera de Santa Tecla de Tarragona
  Veure vídeo

  Diada castellera de Santa Tecla de Tarragona

  La Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove de Tarragona i els Xiquets de Tarragona van protagonitzar la diada castellera de Santa Tecla del 2015 a la plaça de la Font de Tarragona

 • La Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès
  Veure vídeo

  La Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès

  La plaça de la Vila de Vilafranca ha tornat a ser escenari d'una diada plena d'emocions fortes. Tres de les quatre colles participants, la Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca havien anunciat el 3 de 10 amb folre i manilles, però la diada també ha tingut com a protagonistes els castells nets. Una diada que s'ha allargat fins passades les 5 de la tarda, i que ha deixat tretze construccions de gamma extra.

 • La Diada - Les Santes de Mataró
  Veure vídeo

  La Diada - Les Santes de Mataró

  A la plaça de Santa Anna de la capital del Maresme s'hi aplegaran els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i la colla amfitriona, els Capgrossos de Mataró. Tots els pronòstics anticipen una actuació de màxims on podrem veure ca

Anar al contingut