TOTS ELS PROGRAMES

  • Pastís de formatge blau i pera
    Veure vídeo

    Pastís de formatge blau i pera

    Hi ha gent que fa escarafalls del formatge blau pel seu aspecte, però tots els formatges del món tenen fongs i bacteris. Tots arrenquen d'una llet fermentada. I a la gent a qui li agrada molt el formatge, és precisament amb els blaus que més disfruta. Fem un pastís de formatge blau amb pera.

    Hi ha gent que fa escarafalls del formatge blau pel seu aspecte, però tots els formatges del món tenen fongs i bacteris. Tots arrenquen d'una llet fermentada. I a la gent a qui li agrada molt el formatge, és precisament amb els blaus que més disfruta. Fem un pastís de formatge blau amb pera.

  • Truita de patates i tòfona
    Veure vídeo

    Truita de patates i tòfona

    La truita de patates és d'aquells plats de menjar en colla i passar una bona estona, però sempre sorgeix el tema de si amb ceba o sense... La truita de patates i tòfona ens farà oblidar la ceba i deixarà parats els convidats.

    La truita de patates és d'aquells plats de menjar en colla i passar una bona estona, però sempre sorgeix el tema de si amb ceba o sense... La truita de patates i tòfona ens farà oblidar la ceba i deixarà parats els convidats.

  • Amanida de llegum
    Veure vídeo

    Amanida de llegum

    Pot semblar molt del segle XXI, però endur-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors d'arreu durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Fem una amanida amb llegums que ens pot servir de plat únic i que podrem posar dins una carmanyola i menjar-ho quan vulguem i on vulguem.

    Pot semblar molt del segle XXI, però endur-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors d'arreu durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Fem una amanida amb llegums que ens pot servir de plat únic i que podrem posar dins una carmanyola i menjar-ho quan vulguem i on vulguem.

  • Turbot a la papillota
    Veure vídeo

    Turbot a la papillota

    Coure a la papillota és una manera de preservar el gust naturals dels productes i aprofitar-ne, per a la cocció, els propis sucs. Ho fem amb un turbot.

    Coure a la papillota és una manera de preservar el gust naturals dels productes i aprofitar-ne, per a la cocció, els propis sucs. Ho fem amb un turbot.

  • Albergínies a l'estil japonès
    Veure vídeo

    Albergínies a l'estil japonès

    L'albergínia admet tota mena de coccions i es pot preparar de molt diverses maneres, que sempre queden delicioses. Avui fem la nostra versió d'unes albergínies tastades en un restaurant asiàtic.

    L'albergínia admet tota mena de coccions i es pot preparar de molt diverses maneres, que sempre queden delicioses. Avui fem la nostra versió d'unes albergínies tastades en un restaurant asiàtic.

  • Menjar blanc
    Veure vídeo

    Menjar blanc

    El menjar blanc és una de les postres més antigues de la gastronomia catalana. Des d'aquí, ha viatjat fins a França, Itàlia i, fins i tot, Llatinoamèrica. Com és habitual en aquestes receptes tan esteses, n'hi ha més d'una versió. Avui farem el menjar blanc de la zona de Reus, menjar blanc d'ametlles. Amb tot, hi posarem una mica de collita pròpia perquè, si no, no seríem el "Cuines".

    El menjar blanc és una de les postres més antigues de la gastronomia catalana. Des d'aquí, ha viatjat fins a França, Itàlia i, fins i tot, Llatinoamèrica. Com és habitual en aquestes receptes tan esteses, n'hi ha més d'una versió. Avui farem el menjar blanc de la zona de Reus, menjar blanc d'ametlles. Amb tot, hi posarem una mica de collita pròpia perquè, si no, no seríem el "Cuines".

  • Rostes d'ànec
    Veure vídeo

    Rostes d'ànec

    Un plat exquisit que podem fer tranquil·lament a casa per a un dia una mica especial. Fem rostes d'ànec .

    Un plat exquisit que podem fer tranquil·lament a casa per a un dia una mica especial. Fem rostes d'ànec .

  • Rap amb suquet de musclos
    Veure vídeo

    Rap amb suquet de musclos

    Els suquets són plats molt de mariner, plats que antigament es feien sobre la barca quan es tornava a port i d'aquesta manera es feien servir els peixos més complicats de vendre. O perquè eren espècies menys valorades o perquè havien rebut un cop. Avui fem un suquet bastant senyorial, fem un suquet de musclos amb rap, un peix molt apreciat.

    Els suquets són plats molt de mariner, plats que antigament es feien sobre la barca quan es tornava a port i d'aquesta manera es feien servir els peixos més complicats de vendre. O perquè eren espècies menys valorades o perquè havien rebut un cop. Avui fem un suquet bastant senyorial, fem un suquet de musclos amb rap, un peix molt apreciat.

  • Arròs amb conill
    Veure vídeo

    Arròs amb conill

    Aquest arròs amb conill vindria a ser com un "arròs de bosc" d'aquells que feien els caçadors o llenyataires, que posaven a l'arròs el que anaven trobant al camp: bolets, verdures.. I carn, es clar! Aquesta vegada hem caçat un conill.

    Aquest arròs amb conill vindria a ser com un "arròs de bosc" d'aquells que feien els caçadors o llenyataires, que posaven a l'arròs el que anaven trobant al camp: bolets, verdures.. I carn, es clar! Aquesta vegada hem caçat un conill.

  • Pop amb Kimchi
    Veure vídeo

    Pop amb Kimchi

    El kimchi és una col fermentada que es prepara i menja sobretot a Corea. Però els últims anys ha sortit de l'Àsia i s'ha fet un lloc a tot el planeta, on de mica en mica- es va popularitzant. Avui farem un kimchi amb pop.

    El kimchi és una col fermentada que es prepara i menja sobretot a Corea. Però els últims anys ha sortit de l'Àsia i s'ha fet un lloc a tot el planeta, on de mica en mica- es va popularitzant. Avui farem un kimchi amb pop.

  • Gelat amb xocolata
    Veure vídeo

    Gelat amb xocolata

    Fem un gelat casolà, el fem sense geladora i no ens quedarà cristal·litzat. Fem gelat amb xocolata.

    Fem un gelat casolà, el fem sense geladora i no ens quedarà cristal·litzat. Fem gelat amb xocolata.

  • Seitons amb allipebre
    Veure vídeo

    Seitons amb allipebre

    El seitó és un peix menut i versàtil i se'n treu molt profit. Tot li queda bé, especialment la gavardina, o arrebossat, però de cara al bon temps lluirà més, amb una proposta lleugera com l'allipebre.

    El seitó és un peix menut i versàtil i se'n treu molt profit. Tot li queda bé, especialment la gavardina, o arrebossat, però de cara al bon temps lluirà més, amb una proposta lleugera com l'allipebre.

  • Arròs negre de l'Empordà
    Veure vídeo

    Arròs negre de l'Empordà

    L'arròs es pot cuinar de mil maneres, i és que aquest és el cereal que més es consumeix arreu del món. Però quan parlem d'arròs negre, segur que ens ve al cap la imatge d'un dia assolellat arran de mar menjant aquest arròs negre de l'Empordà.

    L'arròs es pot cuinar de mil maneres, i és que aquest és el cereal que més es consumeix arreu del món. Però quan parlem d'arròs negre, segur que ens ve al cap la imatge d'un dia assolellat arran de mar menjant aquest arròs negre de l'Empordà.

  • Costelles amb arròs gohan
    Veure vídeo

    Costelles amb arròs gohan

    Fem un plat inspirat en la cuina hawaiana a través dels "poke". Fem costelles de porc amb arròs gohan.

    Fem un plat inspirat en la cuina hawaiana a través dels "poke". Fem costelles de porc amb arròs gohan.

  • Migas amb xoriço i seitó
    Veure vídeo

    Migas amb xoriço i seitó

    Fem unes migas seguint, més o menys, la recepta pròpia de Granada, i les fem amb un xoriço de gall dindi i amb seitons.

    Fem unes migas seguint, més o menys, la recepta pròpia de Granada, i les fem amb un xoriço de gall dindi i amb seitons.

Anar al contingut