TOTS ELS PROGRAMES

  • Menú creatiu
    Veure vídeo

    Menú creatiu

    La família Manzanaque-Méndez són 5: la Cèlia i el Toni; i la Vinyet, el Bruc i la Nura. Viuen a Sant Fruitós de Bages i els encanta cuinar. Es troben, però, que totes les receptes que cuinen són poc originals; sempre fan el mateix i segueixen la recepta fil per randa. Demanen ajuda al Marc per aprendre a fer un menú creatiu que surti de la seva normalitat. A casa d'aquesta família mengen molt equilibrat i segueixen una dieta basada en fruita i verdura, llegums, arròs i peix. Quin serà el menú que els proposi el Marc? Serà prou creatiu en només 20 minuts?

  • Sardines amb fonoll
    Veure vídeo

    Sardines amb fonoll

    Fem un gran plat a preu petit. És saludable, fàcil de fer, boníssim i honest: sardines amb fonoll.

  • Quiche de cansalada i xiitakes
    Veure vídeo

    Quiche de cansalada i xiitakes

    Fem una quiche ben tradicional. Fem quiche amb cansalada i xiitake.

  • Menú monoparental
    Veure vídeo

    Menú monoparental

    L'Adaia Anglès és una mare soltera molt i molt canyera. I si no que li preguntin a l'equip de rugbi on s'entrena! Viu amb el seu fill, Ares, a la Floresta i necessita l'ajuda del Marc perquè, tot i que només són dos a casa, ella segueix una dieta baixa en hidrats de carboni i necessita un menú que pugui compartir amb el petit. La seva nevera i el seu rebost són plens de farina i productes per cuinar dolços perquè té una bona mà per a les postres però reconeix no encertar amb els punts de cocció de la carn. Podrà el Marc ajudar-la en 20 minuts?

  • Pollastre amb taronja
    Veure vídeo

    Pollastre amb taronja

    Fem un pollastre amb un to asiàtic: fem pollastre amb taronja

  • Fricandó de vedella amb bolets
    Veure vídeo

    Fricandó de vedella amb bolets

    Fem un clàssic entre els clàssic, el fricandó de tota la vida. Cuinem fricandó de vedella amb bolets.

  • Coca de Sant Joan
    Veure vídeo

    Coca de Sant Joan

    Sant Joan és sinònim de foguera, de solstici i d'un menjar dolç irresistible. En Marc Ribas fa una coca de Sant Joan farcida de nata.

  • Menú per a inexperts
    Veure vídeo

    Menú per a inexperts

    Marc Ribas anirà telemàticament fins a Sabadell per parlar amb la Núria, el David, el Koa i la petita que està en camí. El David és bomber i reconeix tenir por de trobar-se un foc a casa provocat per algun invent culinari de la Núria. Ella, que és kitesurfista professional i viu enganxada al mar, té dificultats per cuinar peix. I, a més, odia trobar-se espines quan se'l menja. Necessiten ajuda per trobar una recepta tan original com ells i que, a més, inclogui peix. A la nevera i al rebost d'aquesta família, hi trobarem molta verdura, arròs de tot tipus i molts ous, tot i que el petit Koa hi és al·lèrgic. Aconseguirà el Marc preparar en 20 minuts un menú ideal per a ells? I la Núria, s'atrevirà a acceptar el repte de cuinar?

  • Fricandó d'escórpora
    Veure vídeo

    Fricandó d'escórpora

    El fricandó no sempre ha de ser de carn. Per fer-lo de peix cal que la seva carn sigui ferma. Fem fricandó d'escórpora.

  • Pollastre amb samfaina
    Veure vídeo

    Pollastre amb samfaina

    Del plat de l'horta mediterrània per excel·lència en diem samfaina. Amb variacions, es va trobant a tots els països del nostre voltant: pisto, ratatouille, caponata, piperrada. La fem com a acompanyament per a un pollastre guisat.

  • Corball al forn amb patates
    Veure vídeo
  • Menú original
    Veure vídeo

    Menú original

    La Carol, el Javier, el Roc, la Simona, la Cris, la Jana i el John són la família Mendiburu-Mitjana-Jofre-Asarngya. Viuen a Lleida i barrejats. Uns són germans, d'altres germanes, també són cosins i, en definitiva, formen una gran família del tot original! Tan original com el menú que li demanen al Marc. Mengen productes de proximitat, són amants de les llavors i dels pokebowls que inventa la Jana, que estudia dietètica. De fet, a tots els encanta inventar coses a la cuina així que el Marc té un doble repte: ensenyar-los a fer un menú de 3 plats cuinat en 20 minuts i que se cenyeixin a la seva recepta.

  • Crema de ceba
    Veure vídeo

    Crema de ceba

    La ceba és un dels fonaments de la cuina catalana, ingredient indispensable dels sofregits. Però avui la traurem del subsol i li donarem la categoria d'ingredient principal, farem una crema de ceba.

  • Arròs d'espàrrecs
    Veure vídeo

    Arròs d'espàrrecs

    Aprofitem la temporada d'espàrrecs i muntem un arròs amb tota la potència d'aquesta herba de marge. A més, l'acompanyarem amb una salsa, la gremolata, típica d'Itàlia.

  • Menú per a tots els gustos
    Veure vídeo

    Menú per a tots els gustos

    Aquesta setmana Marc Ribas parlarà amb la família Giralt-Marbà, de Tarragona, formada pel Carles i la Sandra; i l'Aleix, l'Alexandra, l'Arlet i la Carlota. Qui capitaneja els fogons de la cuina és la mare, la Sandra, que demana ajuda al Marc perquè casa seva, diu, sembla un restaurant. La canalla cada dia demana coses diferents per menjar i ja n'està ben avorrida. A la nevera i al rebost d'aquesta família hi ha una mica de tot perquè no tenen gaires manies a l'hora de menjar. Però el Marc haurà de tenir en compte que la Sandra és intolerant a la lactosa i haurà configurar un menú que pugui menjar sense problemes i que, a més, acontenti a tothom. Podrà cuinar tres plats en 20 minuts? Acceptarà el repte la família?

Anar al contingut