La batalla contra Roma (primera part)

La batalla contra Roma (primera part)

Primers anys del primer mil·lenni després de Crist. Roma, sota l'emperador August, domina un imperi extens que abasta tot el Mediterrani, arriba a l'Atlàntic i s'endinsa per Orient Mitjà. Però en un sistema com el romà, l'única manera de sostenir el sistema és creixent, i per això els romans es fixen en un territori desconegut, el que hi haha més enllà del riu Rin.
A aquest territori l'anomenaran Germània. A la Germània se sap que hi viuen tribus molt nombroses entre els seus immensos boscos. Els primers avanços van bé als romans. No sembla que hi hagi una gran oposició per part de les tribus germàniques a l'assentament dels mediterranis en el seu territori.
Però tot canvia quan arriba un nou governador romà als nous territoris. Publi Quintili Var és molt ambiciós i vol passar a la Història com el conqueridor de tota la Germània. Var inicia una política ferotge de repressió i de control del territori. Les tribus germàniques, que no s'havien mostrat gaire bel·licoses, comencen a canviar el seu tarannà. Els fa falta, però, un líder militar que conegui prou bé l'art de la guerra com la fan els romans. I aquest líder serà el querusc Armeni.

Informació d'interèsDisponible fins al 15/05/2016 a les 23.59
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3