Crisi climàtica

Recollim alguns dels documentals i programes de TV3 que, al llarg dels darrers anys, han aprofundit sobre la crisi climàtica i les seves conseqüències tant socials com en la fauna i els entorns naturals. Una mirada en evolució que ens ajuda a entendre què està passant i el perquè.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Planta baixa

La llei de canvi climàtic, sense aplicar

La llei contra el canvi climàtic va ser aprovada per una àmplia majoria del Parlament i ha estat retallada parcialment pel Tribunal Constitucional. Una part central de la llei però, tres impostos sobre les emissions contaminants, no han estat retallats i el calendari de la llei establia que havien d'entrar en vigor el 2019 i no ha estat així. Li hem preguntat per aquest tema al conseller de Territori, Damià Calvet, i també hem explicat quines són les empreses més contaminants de Catalunya i un equip de "Planta baixa" s'ha acostat a Montcada i Reixach, on hi ha la cimentera Lafarge que es troba a uns 100 metres d'un camp de futbol i d'una escola pública perquè ens expliquin què implica viure a pocs metres d'una cimentera.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut