Crisi climàtica

Recollim alguns dels documentals i programes de TV3 que, al llarg dels darrers anys, han aprofundit sobre la crisi climàtica i les seves conseqüències tant socials com en la fauna i els entorns naturals. Una mirada en evolució que ens ajuda a entendre què està passant i el perquè.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Càpsules de Ciència

Com protegir la línia de la costa del canvi climàtic.

Entendre que el front costaner és flexible i canviant és important per estudiar les condicions presents de les nostres platges i preveure'n el futur. El canvi climàtic a la mediterrània occidental serà clau per determinar com quedaran afectats els ports i les platges, amb el creixement del nivell del mar i amb la proliferació de tempestes. El problema té diverses solucions, estructurals i transitòries, però totes passen per una bona previsió a llarg termini i per la conscienciació ciutadana.Agustín Sánchez és doctor d'Enginyeria de Camins i catedràtic del Departament d'Enginyeria Civil i Ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya. També dirigeix el laboratori d'enginyeria marítima a la mateixa universitat des de fa més de 26 anys.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut