Crisi climàtica

Recollim alguns dels documentals i programes de TV3 que, al llarg dels darrers anys, han aprofundit sobre la crisi climàtica i les seves conseqüències tant socials com en la fauna i els entorns naturals. Una mirada en evolució que ens ajuda a entendre què està passant i el perquè.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
No pot ser!

Ciutat intel·ligent

"No pot ser!" centra la mirada en com ha de canviar casa nostra i les nostres ciutats per no carregar-nos definitivament el planeta.
Jordi Basté i l'actor Santi Millan viuen els efectes del canvi climàtic a través de l'experiència The Zone Of Hope, una mirada al futur més fosc de Barcelona¿ si no canviem la nostra manera de fer.
És el peu perquè Basté explori com estem de lluny de viure en una ciutat intel·ligent. En parla amb Di-Ann Eisnor, creadora de Waze i una de les grans veus autoritzades sobre la matèria a Silicon Valley. A San Diego, descobrirà com combaten la sequera amb una planta de reciclatge d'aigües residuals per al consum humà¿ i el mateix Jordi Basté ho tastarà.

Al Japó, Basté visita el barri de Fujisawa com a model de ciutat sostenible i intel·ligent, i veu com és un pis domòtic de Panasonic, perquè ens fem una idea de la llar del futur.
A casa nostra, visita una casa del tot sostenible i eficient i, a València, coneix un projecte de construcció de cases mitjançant la impressió en 3D. En només 24 hores poden imprimir una vivenda, amb molts menys recursos que en la construcció tradicional.

Aquest episodi també compta amb la participació de Vicente Guallart, arquitecte fundador de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, i d'Alicia Asín, experta en ciutats intel·ligents.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut