TOTS ELS PROGRAMES

 • Crackòvia, Gran Reserva
  Veure vídeo
 • Crackòvia, TV
  Veure vídeo

  Crackòvia, TV

  En aquest especial de "Crackòvia", es fa un repàs dels millors gags de paròdies televisives protagonitzades pels personatges del programa.

 • Gràcies, Lucho
  Veure vídeo

  Gràcies, Lucho

 • Crackòvia - 22/05/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 15/05/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 08/05/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 08/05/2017

  Luis Enrique (Ivan Labanda) explicarà les 13 raons per les qual deixa el Barça la temporada que ve. Ho gravarà tot en cintes de casset i ho enviarà als causants de la seva renúncia, parodiant la sèrie ¿Por 13 razones¿, de Netflix. A més, ¿Lucho¿ s¿enfrontarà al ¿Cholo¿ Simeone (Jordi Rios) i a Zidane (Albert Melich) en un programa especial de ¿Joc de cartes¿, de TV3. Mentrestant, el becari (Alan Lillo) aconseguirà el seu minut de glòria perquè Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i ell han creat un nou tema que pot convertir-se en la cançó de l¿estiu. D¿altra banda, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) i Robert Fernández (Oriol Cruz) es dedicaran a fer bromes al ¿Crackòvia¿ i els aficionats del Barça hauran de trobar un nou esport en què el club blaugrana sigui realment bo. A més, Alfredo Duro (Ivan Labanda) i Quim Domènech (Alan Lillo) tornen a ¿Periodismo Deluxe¿; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens portaran un nou invent per estendre la roba.

 • Crackòvia - 01/05/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 24/04/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 17/04/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 17/04/2017

  A "Crackòvia" haurem de donar ànims al Barça perquè torni a remuntar a la Champions, aquest cop contra la Juventus. D¿altra banda, Paco Alcácer (Carles Roig) es postularà com a candidat per suplir a Neymar (Alan Lillo) en el clàssic contra el Reial Madrid a causa de la sanció del jugador brasiler. A més, Josep María Bartomeu (Pep Plaza) haurà d¿apagar els incendis del Barça a les diferents competicions. També tornarà ¿Periodismo Deluxe¿ amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i Alfredo Duro (Ivan Labanda); Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) presentaran un nou invent de Laboratoris José Mari a ¿El Bichazo¿; i l¿autèntic Mag Fèlix visitarà el plató de ¿Crackòvia¿.

 • Crackòvia - 10/04/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 10/04/2017

  Messi (Jordi Rios), Neymar (Alan Lillo) i Suárez (David Olivares) convidaran Paco Alcácer (Carles Roig) a casa de la Trident Family per preparar el partit del Barça contra la Juventus. A més, Luis Enrique (Ivan Labanda) haurà d¿enfrontar-se a una entrevista molt moguda amb Rafaella Carrá (Judit Martín). Mentrestant, Zidane (Albert Melich) rebrà la visita de Carlo Ancelotti, fet que posarà cap per avall la seva feliç vida com a entrenador del Reial Madrid. D¿altra banda, coneixerem més a fons el cas del tripijoc de partits de futbol del club Eldense. També tornaran Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) per presentar-nos un nou invent que ajudarà els homes a fer la bugada sense perdre testosterona; i coneixerem com funcionen les reunions de redacció de Josep Pedrerol (Raúl Pérez) i els seus col¿laboradors per preparar la secció ¿Periodismo Deluxe¿.

 • Crackòvia - 03/04/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 27/03/2017
  Veure vídeo

  Crackòvia - 27/03/2017

  Dilluns, a ¿Crackòvia¿, Paco Alcácer (Carles Roig) acomiadarà i donarà ànims als jugadors del Barça que se¿n van a jugar amb la selecció espanyola. A més, Julen Lopetegui (Pep Plaza) ens explicarà com prepara el partit d¿Espanya contra França. D¿altra banda, viatjarem amb Leo Messi (Jordi Rios) a l¿Argentina per saber com és el seu dia a dia patint les crítiques de la premsa local i aprofitarem el cap de setmana sense Lliga per endinsar-nos a l¿hemeroteca futbolística de Julio Maldonado ¿Maldini¿ (Raúl Pérez). També descobrirem d¿on treu els becaris Josep Pedrerol (Raúl Pérez) per a la redacció de ¿Periodismo Deluxe¿; Nico abad (Alan Lillo) i Ángel Nieto (Marc Rodríguez) escalfaran motors per al GP de Qatar; i Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) ens indicaran com podem passejar amb els nostres fills sense perdre testosterona a ¿El Bichazo¿.

 • Crackòvia - 20/03/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - Programa 300 - 13/03/2017
  Veure vídeo
 • Crackòvia - 06/03/2017
  Veure vídeo