Correspondències entre Laia Abril i Bieke Depoorter

La Laia Abril és fotògrafa i artista visual internacional que ha tractat temes controversos com la identitat de gènere, els trastorns alimentaris o l'avortament. La Laia va escollir la Bieke Depoorter, una fotògrafa de Magnum Photos, per cartejar-se.
A la seva primera correspondència, la Laia i la Bieke, dues fotògrafes que, per la seva feina, es passen el dia viatjant, reflexionen sobre què converteix una casa en una llar? On és la seva llar? I si aquesta vida que viuen ara serà sempre així, enyorant casa seva quan es sentin soles i estiguin lluny.
A la segona correspondència, parlen sobre la seva feina, les dues es dediquen a capturar la vida dels altres. La Laia just està fent un projecte de feminicidis i es planteja com totes aquelles dones influencien en ella, com es queden dins d'ella. La Bieke reflexiona sobre el fet de posar-se amb una càmera davant dels seus personatges, si fotografiant a aquestes persones s'està buscant a ella mateixa i si, en realitat, està buscant dir qui és.
El capítol acaba amb un manifest-homenatge a Agnès Varda amb diferents dones feministes que es pregunten "què vol dir ser dona".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3