Coolhunters - Especial Nadal

Coolhunters - Especial Nadal

És Nadal a "Coolhunters". És un moment de felicitat, d'estar-se amb la gent que estimes i de recuperar les tradicions. Només hi ha un problema: en Serapi odia el Nadal. Creu que està passat de moda i no li interessa. De fet, desconeix la majoria de les tradicions i dels seus orígens. Per això, l'equip del programa s'ha confabulat perquè el presentador trobi el seu esperit nadalenc.

En Patrick, la Cinta i en Pol han preparat al Serapi un viatge per les tradicions nadalenques. Visitarà mercats de Nadal, descobrirà l'origen de tradicions com el caganer, els reis, el cagatió, o fins i tot participarà en una funció dels pastorets.

A més, el Serapi s'haurà d'enfrontar a un reportatge final amb el qual el Patrick vol donar resposta a un tema que té la nació dividida: els regals, a casa, els fan els reis o el Pare Noël? Per descobrir-ho, el Serapi primer es disfressarà de Pare Noël per veure la resposta de la gent i després es disfressarà de rei mag. Qui suscitarà més interès? Qui és més popular a Catalunya?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3