TOTS ELS PROGRAMES

 • Còmics Show: Millors moments
  Veure vídeo
 • Còmics Show: Teatre
  Veure vídeo
 • Còmics Show: Pallassos
  Veure vídeo

  Còmics Show: Pallassos

  El "Còmics show" d'aquesta setmana el dediquem als pallassos. Coneixerem la faceta més burleta de Clara Segura. Provocarem el públic amb les bogeries de Leo Bassi i Guillem Albà, ens pintarem la cara amb la companyia del gran Jordi Martínez i muntarem una orquestra molt pallassa amb tots els convidats de la nit.

 • Comics show: Acudits
  Veure vídeo

  Comics show: Acudits

  El "Còmics Show" d'aquesta setmana el dediquem als acudits. I de tots els colors! El Justo Molinero ens explicarà aquells que més triomfen entre els taxistes; l'actor Miki Esparbé, els que més aplaudiments aixequen damunt l'escenari, i la periodista i còmica Llum Barrera, els que més riures desperten a "ses Illes". I al final del programa entregarem el Premi Eugenio d'Ors al millor acudit explicat del programa!

 • Còmics Show: Monòlegs
  Veure vídeo

  Còmics Show: Monòlegs

  El "Còmics Show" d'aquesta setmana, el dediquem als monòlegs. I ho farem acompanyats d'un cantant i humorista que podria estar-se hores i hores explicant històries: Pablo Carbonell. L'actriu Marta Torné tampoc ha volgut faltar a la cita i arriba amb un llibre i munt d'anècdotes sota el braç. Riurem amb els monòlegs del Toni Moog i, per primer cop, esbrinarem amb qui parlava Gila a l'altra banda del telèfon.

 • Còmics Show: Circ
  Veure vídeo

  Còmics Show: Circ

  El "Còmics Show" es converteix en un espectacular circ per un dia. Gaudirem de les actuacions dels millors malabaristes, trapezistes, domadors, equilibristes,... I com a mestre de cerimònies tindrem a una actriu molt pallassa: la Sílvia Abril.

 • Comics show: Música i festa
  Veure vídeo
 • Còmics show: humor a la ràdio
  Veure vídeo

  Còmics show: humor a la ràdio

  El "Còmics Show" d'aquesta setmana està dedicat a la ràdio. I ho fa carregat de reptes! L'Antoni Bassas ens explicarà les seves experiències al capdavant dels micròfons; impartirem un màster d'humor radiofònic amb l'Òscar Dalmau, l'Òscar Andreu i la Natza Farré; obrirem telèfons perquè el còmic Juan Carlos Ortega pugui resoldre els dubtes dels espectadors. I tots plegats intentaran fer una radionovel·la molt espectacular.

 • Còmics Show - Humor i actualitat
  Veure vídeo

  Còmics Show - Humor i actualitat

  Aquest capítol de "Còmics Show" està dedicat a l'humor d'actualitat. Ens visitarà Jordi Évole per repassar amb nosaltres la seva trajectòria, que l'ha portat de ser el "follonero" de TV3 a convertir-se en un dels periodistes més respectats de l'actualitat. També viatgem a Madrid per entrevistar el mestre de mestres, Andreu Buenafuente. I vinguts directament de "Polònia", rebem la visita de Pep Plaza, Agnès Busquets i Manel Lucas.

 • Còmics Show: Cabaret
  Veure vídeo

  Còmics Show: Cabaret

  El "Còmics show" d'aquesta setmana estarà dedicat al cabaret i ens acompanyarà la supermodel Judit Mascó, que s'haurà de convertir en tota una vedet per al repte final del programa. Per aconseguir-ho tindrem l'ajuda de grans artistes del cabaret com la Terremoto de Alcorcón, la Vinila von Bismark o la Lita Claver, "La Maña". I gaudirem de la companyia del camaleònic actor Ivan Labanda, de qui encara descobrirem noves facetes.

 • Comics Show: Cançons d'amor
  Veure vídeo

  Comics Show: Cançons d'amor

  Coincidint amb un dia tan especial com Sant Jordi, el "Còmics Show" d'aquesta setmana estarà dedicat a les cançons d'amor. Gaudirem amb la presència del cantant més romàntic de Catalunya, Sergio Dalma. Mai mai podria faltar a aquesta cita amorosa, Joan Dausà. I la Marina Rosell ens sorprendrà amb les anècdotes més divertides. Tots ells ens cantaran les millors, i alguna de les pitjors, cançons d'amor de la història!

 • Comics Show: Màgia
  Veure vídeo

  Comics Show: Màgia

  La màgia és la protagonista del segon programa de "Còmics Show". Descobrirem sorprenents habilitats del Francesc Orella, l'actor que ha protagonitzat l'èxit de la temporada amb la sèrie "Merlí". El mag Jorge Blass ens deixarà bocabadats amb uns increïbles trucs de màgia. Amb el Màgic Andreu reviurem els seus millors moments a TV3. I tots plegats ajudaran a aconseguir un repte final molt màgic.

 • Còmics Show: Teatre musical
  Veure vídeo

  Còmics Show: Teatre musical

  El primer "Còmics Show" estarà dedicat al Teatre Musical i ens acompanyaran les artistes Lolita i Chenoa, que participaran en un espectacular repte final. També farem un repàs dels millors musicals de Dagoll Dagom de la mà de Joan Lluís Bozzo i una actuació molt especial dels últims guanyadors d'"Oh Happy Day", el Quartet Mèlt.

Anar al contingut