Com Som - 14/03/2015

Aquest dissabte, la model i presentadora Judit Mascó i el televisiu Jesús Vázquez són els convidats al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants han d'encertar com són els seus conciutadans.

Com sempre, els dos equips ¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ es convertiran en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i encertar la resposta de qüestions com: A quin tant per cent de catalans els atreu físicament algun polític? Quin tant per cent de catalans estan registrats en alguna xarxa social?

Completaran el programa les imitacions de Pep Plaza (que es posarà en la pell de Justo Molinero, Gila i Julio Iglesias) i l'actuació del Mag Lari, que donarà la seva peculiar resposta a la pregunta: Quin tant per cent de catalans han tornat a regalar un regal que els van fer i no els va agradar?

Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3