Com Som - 07/02/2015

Aquesta setmana, els dos equips -formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós-, que hauran de convertir-se en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans, competiran en jocs divertits per encertar la resposta de qüestions com: Quin tant per cent de catalans encara fan el canvi d'euros a pessetes, celebren Sant Valentí o posen abans l'oli o la sal al pa amb tomàquet.
Aquesta setmana, els convidats que competiran entre ells per descobrir "Com som" els catalans seran l'entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés i el periodista i tertulià Xavier Sardà. També ens visitarà Dani Jiménez, conductor del programa "Dinàmiks", del canal Super3, que il·lustrarà una de les preguntes de l'enquesta del programa amb un espectacular experiment científic.
Veurem si els concursants són capaços de saber com som els catalans i quin dels dos equips arriba a la fase final del programa, on poden guanyar un cotxe elèctric, un viatge a Sardenya, un televisor Android TV o una escapada rural.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3