TOTS ELS PROGRAMES

 • Com si fos ahir - capítol 669
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 669

  En Manel no sap com presentar la Patri als seus pares. L'Andreu li suggereix que ho faci com si fos casualitat. En Manel fa veure davant de la Patri que s'ha oblidat un regal que li ha portat d'Israel a casa de l'Andreu, i la convenç d'anar-hi. La Cristina i en Bruno es troben accidentalment a la consultoria i no poden evitar dir-se que pensen molt l'un en l'altra. Ai... L'Ismael està trist. La Júlia és l'única que aconsegueix animar-lo, quan li fa una proposta maca. L'Ivan convenç l'Hèctor perquè sigui ell qui parli amb el programa de ràdio. L'Hèctor està molt nerviós, però acaba fent-ho.

 • Com si fos ahir - capítol 668
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 668

  En Jordi coneix en Juli i el sotmet a un tercer grau. Avui veurem que el noi amaga coses... L'Ivan es queixa perquè la nit abans no el van deixar entrar a una discoteca. L'Hèctor li fa veure que a ell i als seus col·legues els passa cada dos per tres. L'Hèctor i la Greta van a la mateixa discoteca i, quan no els deixen entrar, ho graven tot amb el mòbil. L'Andreu s'il·lusiona perquè la Pili té un retard de tres dies amb la regla. A les classes amb en Ricard, la Gemma continua tocant fatal el piano. El veí es torna a queixar i envia la guàrdia urbana.

 • Com si fos ahir - capítol 667
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 667

  En Litus esbronca la Marta pel que ha passat amb el gat, però s'adona que la seva germana està molt angoixada i l'acaba consolant. La Marta no sap què dir-li a l'Ismael. En Juli i l'Anna es creuen amb la Sílvia i l'Anna li diu al noi que no es parla amb la seva mare. Ell vol saber per què i l'Anna li explica la veritat. La Ginesta no deixa dormir en Quim i la Cati, que van molt cansats. En Marc vol renunciar a la seva habitació i explica a la seva mare que la Xesca li va prohibir acostar-se a la nena. Més llenya al foc.

 • Com si fos ahir - capítol 666
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 666

  La inspectora de Sanitat no ha trobat rates al Burger. La Marta es fa una revisió neurològica. El neuròleg li diu que tot està correcte. Però a casa l'espera una sorpresa macabra. En Bruno li demana a la Cèlia una mica de temps per prendre la decisió d'anar a viure junts. Està jugant a dues bandes, mal assumpte. L' Anna està molt contenta amb en Juli però no entén per què el noi no es queda mai a dormir amb ella i es mosqueja de debò. Es produeix un acostament entre la Patri i en Manel, i la Gemma insisteix a conèixer la noia

 • Com si fos ahir - capítol 665
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 665

  L'Ivan s'ha entrevistat amb la jutgessa i creu que no ha anat bé i que no el deixarà ser el tutor de l'Hèctor. No se li acut una altra cosa que anar a enfrontar-s'hi. En Quim continua emprenyat perquè la Xesca ha inscrit la nena com a mare soltera en el registre. La convivència es va fent més i més complicada. La Pili no vol veure la Ginesta i l'Andreu s'inventa una excusa, però més tard, la Xesca passa per casa seva. Els vol agrair que l'ajudessin quan es va posar de part. La Cèlia vol demanar a en Bruno d'anar a viure junts. El convida a sopar, però, al mateix temps, ell s'envia missatges amb la Cristina.

 • Com si fos ahir - capítol 664
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 664

  La Marta explica a en Litus que algú ha entrat a casa seva. En Litus es preocupa i li aconsella que vagi a la policia. A la nit, la Marta es desperta i sent com algú vol entrar-li a casa. En Manel vol recuperar la bona relació amb la Patri. La Sílvia es mosqueja perquè l'Eulàlia ja no li fa cas per culpa d'en Simon. A més, demana a la Gemma que es mostri més positiva i sociable, però la Gemma continua malfiant-se'n. En Litus vendrà el pis al seu veí. No faran les obres al pis de l'Eva fins més endavant i la parella pateix per com s'ho agafaran els fills.

 • Com si fos ahir - capítol 663
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 663

  L'Hèctor no apareix ni ha donat senyals de vida i l'Elisa i l'Ivan ho denuncien a la policia. L'Ivan parla amb la Greta per si la noia en sap alguna cosa. La Noe li explica al seu home que va anar al puticlub i en Miquel s'enfonsa i vol marxar de casa. La Xesca i la Ginesta tornen a casa. En Marc no s'ha quedat a rebre-les. Sembla que no vulgui conèixer la seva germana, però més tard s'entendreix amb ella. La Xesca es rebota i tensa encara més la corda.

 • Com si fos ahir - capítol 662
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 662

  L'Ivan té dubtes de si podrà fer-se càrrec de l'Hèctor. La Sílvia li aconsella que li posi límits. L'Hèctor proposa un pla a l'Ivan entre setmana. L'Ivan pensa que el noi li vol tornar a prendre el pèl i s'hi nega. Però resulta que avui és l'aniversari de l'Hèctor, i al noi li fa ràbia que l'Ivan no hi hagi pensat. Drama a la vista. La Noe no paeix el que ha fet en Miquel i mira fotos de les noies del prostíbul on va anar en Miquel. Sent una curiositat morbosa? En Litus està decidit a vendre's el seu pis per pagar l'entrada del de l'Eva. Ella no ho veu clar. En Miquel i la Gemma desaconsellen a l'Eva que en Litus compri el seu pis, i en Jordi recomana a en Litus que, si vol comprar el pis de l'Eva, el posi al seu nom. Què faran?

 • Com si fos ahir - capítol 661
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 661

  La Cati s'assabenta que la Xesca està de part i vol que en Marc l'acompanyi a l'hospital, però ell s'hi nega. En Quim se sent culpable per haver provocat el part. La Marta no troba unes ulleres que l'Ismael es va deixar a casa seva. Li comenta a en Jordi que l'altre dia va tenir la impressió que hi havia entrat algú. Comencen a passar-li massa coses. En Manel està content de tornar a quedar amb la Patri, però la Gemma l'adverteix que la noia pertany a un altre món i en Manel s'enfada. En Bruno aprofita una trucada de la Cristina a la Cèlia per esbrinar el telèfon de la Cristina. Què pretén?

 • Com si fos ahir - capítol 660
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 660

  En Marc i la Xesca tenen una forta discussió i en Marc li diu que no la suporta més. Violenta discussió familiar i la Xesca que es posa de part. L'Andreu i la Pili queden per tenir sexe a mig matí aprofitant que és un dia fèrtil. L'Andreu s'està començant a estressar. La parella coincideix al Burger amb Xesca i Quim, i... En Juli s'adona que estima l'Anna. Quan tots dos es troben sembla que continuaran sense revelar els seus sentiments. La Cristina i en Bruno es coneixen i es cauen malament.

 • Com si fos ahir - capítol 659
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 659

  En Manel rep una trucada de la seva germana i queden per veure's. La Patri i en Manel es coneixen. La Sílvia fa fora l'Anna de la botiga després d'enxampar-la xerrant amb l'Ivan. Però l'Ivan defensa la seva relació amb la noia. Per culpa del piano, del professor i de l'Eulàlia, la Sílvia i la Gemma s'adonen que s'estan distanciant. Apareix una altra rata al Burger. La Marta i en Quim entren en pànic. La Marta no vol tornar a pagar una desratització i demana a en Litus el gat de l'Ismael.

 • Com si fos ahir - capítol 658
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 658

  L'Anna voldria oblidar-se d'en Juli definitivament, però no pot, i l'Ivan li organitza una cita a cegues amb un conegut.  La Cristina vol plegar de la consultoria perquè està avergonyida per haver intentat besar en Miquel. La Noe obliga el seu home a fer-se càrrec dels nens i a quedar amb en Quique. Aquest i la Cristina no són el matrimoni perfecte. L'Hèctor fa que l'Ivan menteixi a l'Elisa per poder anar a una discoteca. L'Ivan es vol guanyar el noi i ho fa però, evidentment, hi haurà problemes.

 • Com si fos ahir - capítol 657
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 657

  A la Noe li costa molt estar sola amb en Miquel i demana a la Cristina que vinguin a sopar amb en Quique a casa. La Cristina hi accedeix per ajudar-los. Al sopar, en Quique escolta la versió d'en Miquel. Hi haurà sorpreses. En Juli se sincera i explica la veritat a l'Anna: no té nòvia. Per molt que l'Anna li agradi, fa poc que ha sortit d'una relació complicada i no es veu preparat per començar-ne una altra. Una nova decepció per a l'Anna. La Pili troba la capsa amb roba de la Júlia que li va donar l'Eva. Com s'ho agafarà? L'Anna coneix l'Hèctor. Li cau molt bé però el tema de la tutoria ja és una altra cosa.

 • Com si fos ahir - capítol 656
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 656

  La mediadora explica a en Manel que la seva mare biològica no vol fer més trobades de moment. El noi confessa als seus pares que ha intentat contactar amb la seva germana biològica. Avui aconsegueix trobar-la. La Sandra ha convidat en Bruno a passar el cap de setmana a Menorca i el noi es planteja anar-hi. La Samantha parla més del compte. La Xesca exigeix pintar l'habitació de la nena, on ara dorm en Marc. En Marc, per evitar una altra crisi a casa, s'ofereix a fer-ho ell. Però ja sabem com és en Marc...

 • Com si fos ahir - capítol 655
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 655

  La Noe torna a la feina i rep el suport de la Gemma, però ella li deixa clar que no vol que la compadeixi. En Paco també la va a veure per demanar-li que faci el que hagi de fer i no es preocupi d'ell. A casa, l'Èric no entén res. L'Ivan rep una trucada de l'Hèctor demanant-li ajuda. El noi i la Greta s'han colat al metro i els ha de treure les castanyes del foc. En Quim torna fer coses estranyes per culpa de les seves manies. Ara resulta que ha fet una prometença que no es veu capaç de complir. I la Marta creu que ha vist l'home que va fer servir la seva targeta.

Anar al contingut