Fundació Alícia

  • La cuina de l'arròs
    Veure vídeo

    La cuina de l'arròs

    Com cuinem els occidentals l'arròs. Les claus del Toni Massanès a Alícia.

    Com cuinem els occidentals l'arròs. Les claus del Toni Massanès a Alícia.

  • Receptes amb conill
    Veure vídeo

    Receptes amb conill

    La Fundació Alícia reivindica el conill. Amb en Francesc Mauri farem dues receptes.

    La Fundació Alícia reivindica el conill. Amb en Francesc Mauri farem dues receptes.

  • Som massa carnívors?
    Veure vídeo

    Som massa carnívors?

    Mengem massa carn? En Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens explica per què els nostres hàbits alimentaris han canviat.

    Mengem massa carn? En Toni Massanés, de la Fundació Alícia, ens explica per què els nostres hàbits alimentaris han canviat.

  • La carn al punt
    Veure vídeo

    La carn al punt

    Francesc Mauri aprèn a la Fundació Alícia a cuinar la carn perquè li quedi al punt.

    Francesc Mauri aprèn a la Fundació Alícia a cuinar la carn perquè li quedi al punt.

  • El cacauet
    Veure vídeo

    El cacauet

    El cacauet, fruita seca o llegum? A la Fundació Alícia, en Toni Massanés ens ho explica.

    El cacauet, fruita seca o llegum? A la Fundació Alícia, en Toni Massanés ens ho explica.

  • Receptes amb ametlles
    Veure vídeo

    Receptes amb ametlles

    La Lídia aprèn a fer una sopa d'ametlles i un flam d'ametlles i també la típica picada catalana.

    La Lídia aprèn a fer una sopa d'ametlles i un flam d'ametlles i també la típica picada catalana.

  • Fregir amb oli
    Veure vídeo

    Fregir amb oli

    En Francesc Mauri aprèn a fregir amb diferents tipus d'oli. La metgessa i nutricionista Pilar Senpau explica les diferències nutricionals entre l'oli cru i el fregit.

    En Francesc Mauri aprèn a fregir amb diferents tipus d'oli. La metgessa i nutricionista Pilar Senpau explica les diferències nutricionals entre l'oli cru i el fregit.

  • Receptes per aprofitar el peix.
    Veure vídeo

    Receptes per aprofitar el peix.

    A la Fundació Alícia tastem el "cebiche" i les espines de les anxoves. Tot s'aprofita!

    A la Fundació Alícia tastem el "cebiche" i les espines de les anxoves. Tot s'aprofita!

  • Els ous, font de proteïnes.
    Veure vídeo

    Els ous, font de proteïnes.

    En Francesc Mauri va al monestir de Sant Benet, Bages, per saber per què l'ou és un signe de fertilitat i una proteïna barata.

    En Francesc Mauri va al monestir de Sant Benet, Bages, per saber per què l'ou és un signe de fertilitat i una proteïna barata.

  • Receptes amb l'albergínia
    Veure vídeo

    Receptes amb l'albergínia

    A la Fundació Alícia disfressen l'albergínia blanca perquè sembli peix i foie.

    A la Fundació Alícia disfressen l'albergínia blanca perquè sembli peix i foie.

  • Els nens i la verdura
    Veure vídeo

    Els nens i la verdura

    A la Fundació Alícia descobrirem un parell de receptes ideals per aconseguir que els nens mengin verdura.

    A la Fundació Alícia descobrirem un parell de receptes ideals per aconseguir que els nens mengin verdura.

  • Tractament de la fruita
    Veure vídeo

    Tractament de la fruita

    Al Pomarium de Sant Mateu de Bages, parlem sobre com mengem, collim i cuinem la fruita avui dia.

    Al Pomarium de Sant Mateu de Bages, parlem sobre com mengem, collim i cuinem la fruita avui dia.

  • Receptes amb fruita
    Veure vídeo

    Receptes amb fruita

    Aprenem a aprofitar la fruita d'estiu, fent un sorbet de meló, un sorbet de mandarina i una beguda isotònica de llimona.

    Aprenem a aprofitar la fruita d'estiu, fent un sorbet de meló, un sorbet de mandarina i una beguda isotònica de llimona.

  • Algunes receptes amb llegums
    Veure vídeo

    Algunes receptes amb llegums

    Aprenem a fer hummus i falafel amb pèsol negre del Berguedà.

    Aprenem a fer hummus i falafel amb pèsol negre del Berguedà.

  • Receptes i trucs del pa
    Veure vídeo

    Receptes i trucs del pa

    Amb els cuiners de la Fundació Alícia, veurem com s'ha de descongelar el pa, i aprendrem a cuinar dues receptes tradicionals, la sopa escaldada i la sopa d'all.

    Amb els cuiners de la Fundació Alícia, veurem com s'ha de descongelar el pa, i aprendrem a cuinar dues receptes tradicionals, la sopa escaldada i la sopa d'all.

Anar al contingut