TOTS ELS PROGRAMES

 • Clipping - 28/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 28/02/2021

  "Clipping" mostra l'actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat. Els protagonistes d'avui són el realitzador Àngel Leiro, el duet Marcel i Júlia i el periodista Lluís Marquina. A la secció "Fabricant de clips el realitzador Àngel Leiro parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lax'n'Busto, Bars, Lucrecia i Dani Nel·lo. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, té com a protagonista el duet Marcel i Júlia, que presenta "Millor amb tu", del seu segon treball, "En òrbita". El periodista Lluís Marquina, presentador del programa "Tot es mou", a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: "Tanca els ulls", un regal del grup Txarango a la fidelitat del públic. A "La nevera", el programa recorda un clip d'Adrià Puntí: "Sota una col", una cançó inclosa al disc "L'hora del pati", de l'any 1999. Primer clip amb dibuixos per a una cançó en català, va ser dirigit pel mateix Puntí i per Òscar X. Gómez. En aquest capítol també es podran veure els clips "Parc", la cançó que dona nom al cinquè disc del bandautor Ferran Palau, i "Llepolies", del disc amb el mateix títol que estrena el grup valencià Zoo. A més, hi sortiran produccions d'Aniol Riba, Tona Gafarot i Fetus, entre d'altres.

 • Clipping - 21/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 21/02/2021

  El realitzador Albert Palomar i la cantautora Judit Neddermann al programa "Clipping", al 33. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador manresà Albert Palomar parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Arbre, Falcon & Firkin i Un Tal Pere. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantautora maresmenca Judit Neddermann, que presenta "Canta", del seu nou disc "Aire", un projecte apadrinat per Alejandro Sanz. L'actriu, cantant, directora i dramaturga barcelonina Bàrbara Mestanza és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "No vuelvas tarde esta noche", del cantautor tarragoní Espaldamaceta. A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sopa de Cabra: "El far del sud", el primer senzill de l'aclamat disc "9", de l'any 1998, que va ser dirigit per Tito Guifre. En aquest capítol també es podran veure els clips "El nostre últim ball", un avançament del tercer disc dels trapers vallesans 31 FAM, i "La nova normalitat", del cantautor barceloní Samuel López. A més, hi sortiran produccions de Saïm, El Pony Pisador i Donallop, entre d'altres.

 • Clipping - 14/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 14/02/2021

  La realitzadora Laura Obiols, el cantant Miki Núñez i l'actriu Laia Fontàn, al programa "Clipping".

 • Clipping - 06/02/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 06/02/2021

  El realitzador Rubén Capilla, el cantautor Caïm Riba i el periodista Jair Domínguez seran tres dels protagonistes del "Clipping" d'aquesta setmana. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador de Palma Rubén Capilla parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de MDMAR, Or i Anegats. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Caïm Riba, que estrena "Em sembla bé", la primera cançó del seu tercer disc en solitari, "Llunes de Plutó". El periodista, guionista i músic Jair Domínguez, del programa "Està passant" de TV3 i "El búnquer" de Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "És inútil continuar", del disc "Quina nit" de Sau, que va dirigir el popular director de teatre Ricard Reguant. A "La nevera", el programa recordarà el clip de Mikimoto & La Madam "Monique l'alcoholique", de l'any 1991, una col·laboració entre el grup sabadellenc La Madam i el periodista Miquel Calçada, impulsor de programes musicals a TV3 i Catalunya Ràdio. En aquest tretzè capítol també es podran veure els clips "L", del duet de pop sintètic alcoià Júlia, i "No és tant això", del quartet de pop folk alacantí Vienna. A més, hi sortiran produccions de The Tyets, Catfolkin i Dolo, entre d'altres.

 • Clipping - 30/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 30/01/2021

  El realitzador Àlam Raja, el grup Zoo i la periodista Ariadna Oltra, al programa "Clipping". A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador barceloní Àlam Raja parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Gossos, Els Pets i Cris Juanico. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el grup Zoo, que presenta "Avant", un avançament del tercer disc de la banda valenciana, que es titularà "Llepolies". La periodista Ariadna Oltra, que encapçala el "TN matí" de TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…" que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Flora + Caic", que uneix dos temes del disc "Kevin", del músic Ferran Palau. En aquest capítol també es podran veure els clips "2080", el primer senzill de "Viatge en espiral", el nou llarga durada del raper Lildami, i "Mirada estràbica", un tema que s'ha fet viral del grup Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya. A més, hi sortiran produccions de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Ebri Knight i Yung Rajola, entre d'altres.

 • Clipping - 23/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 23/01/2021

  El realitzador Jordi Lops, el bandautor El Petit de Cal Eril i el periodista Jordi Nopca, al programa "Clipping" A la secció "Fabricant de clips" el realitzador de Barcelona Jordi Lops parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Doble, Senyor Oca i Lildami. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista El Petit de Cal Eril, que presenta "Com quan dormim", el nou senzill del bandautor de Guissona. El periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "He creuat el riu", del doble àlbum "Ratpenat" del cantant blanenc Isaac Ulam. També es podran veure els clips "Reflexe", un avançament del disc "Parc" del bandautor de Collbató Ferran Palau, i "Culminació", amb el grup valencià El Diluvi versionant Ovidi Montllor. A més, hi sortiran produccions de Sau30, Stay Homas i Flashy Ice Cream, entre altres.

 • Clipping - 16/01/2021
  Veure vídeo

  Clipping - 16/01/2021

  La realitzadora Cristina Tomàs, els grups Gertrudis i Doctor Prats, i l'actor Fel Faixedas seran tres dels protagonistes del programa musical d'aquesta setmana. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte la realitzadora de Terrassa Cristina Tomàs parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT. L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s'han unit per reversionar "No em dona la gana", de l'últim disc del grup Gertrudis. L'actor i humorista Fel Faixedas és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "General Mitre", de La Ludwig Band amb Tarta Relena. En aquest capítol, es podran veure els clips "Xe quin fàstic!", de la rapera d'Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i "Come on", del grup valencià Prozac Soup. A més, hi sortiran produccions d'Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d'altres.

 • Clipping - 19/12/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 19/12/2020

  A la secció "Fabricant de clips" el realitzador d'Igualada Jep Jorba parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'At Versaris, Keida i Clara Peya. L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonista la jove cantautora mallorquina Maria Jaume, que presentarà "Terra banyada", del seu disc de debut, "Fins a maig no revisc". La periodista Cristina Puig, presentadora del programa "Preguntes freqüents" a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Calgary 88", del setè disc de la banda mallorquina Antònia Font. A l'espai "La nevera" es recuperarà un videoclip del grup Sapo de l'any 2002, "Jols", que va arribar a ser la sintonia del programa "3XL", del canal juvenil de TV3. En aquest capítol, es podran veure els clips "No té cap sentit", del cantautor barceloní Nico Roig, i "Invasió terrícola", de l'últim disc del grup osonenc Obeses. A més, hi sortiran produccions de Joina, Plou i Da Souza, entre d'altres.

 • Clipping - 12/12/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 12/12/2020

  En aquest vuitè capítol, es podran veure els clips "Fràgil", de Sopa de Cabra, i "Agost", d'Irene Ferioli. A més, hi sortiran produccions de Gem, Senyor Peix i Quimi Portet, entre d'altres. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador d'Olesa de Montserrat Joan "Singu" Riera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d'Itaca Band i de Xiula amb Clara Peya. L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantant Gemma Humet, que presentarà "Ales al vent". La comunicadora Cristina Garrote, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Standing Together", de Sidonie.

 • Clipping - 05/12/2020
  Veure vídeo
 • Clipping - 28/11/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 28/11/2020

  Andreu presenta "El calvari". A "El fabricant de clips", els clips del realitzador Pau Berga. Elisenda Carod tria el seu videoclip preferí. A "La nevera", el programa recupera el clip de Refree "La reina de les neus".

 • Clipping - 21/11/2020
  Veure vídeo
 • Clipping - 14/11/2020
  Veure vídeo
 • Clipping - 07/11/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 07/11/2020

  "Clipping", el programa de videoclips de qualitat que mostren l'actualitat de la creació musical i audiovisual, compta amb el músic i realitzador Pol Fuentes a la secció "Fabricant de clips", en un programa en què també intervindran el raper Lildami i la comunicadora Juliana Canet. "Clipping" dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català i cada setmana dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat. A la secció "Fabricant de clips", el músic i realitzador Pol Fuentes és qui aquesta setmana parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Rosa Luxemburg, Lax'n'busto i Mine! L'espai "El clip de la setmana" destaca un videoclip introduït pel mateix intèrpret: aquest dissabte serà la cançó "Otra raya pal tigre", del raper terrassenc Lildami, en què parla de l'instint de superar els obstacles que posa la vida. La comunicadora Juliana Canet, col·laboradora de programes de TV3 i Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de¿", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Dies d'estiu", d'Ariox. A l'espai "La nevera", el programa recupera un videoclip històric de l'any 1991: "Oració", el primer clip dels banyolins Kitsch, realitzat pel director de cinema i televisió Manuel Huerga. En aquest tercer capítol, es podran veure els clips "Crush", de Fetitxe 13, l'alter ego del raper reusenc i activista de la cultura hip-hop Joël Prieto, i "Estrès", de Marialluïsa, del debut de la banda igualadina, "És per tu i per mi". A més, hi sortiran produccions de Porto Bello, Karla amb K i Paula Grande, entre altres.

 • Clipping - 31/10/2020
  Veure vídeo

  Clipping - 31/10/2020

  En aquest segon capítol, es podran veure els clips "Complicació", de SPXXN P, l'alter ego del raper barceloní Pere Sala, que també és artista audiovisual, i "No s'apaguen les estreles", amb Xavi Sarrià i Pep Gimeno, "Botifarra", de la banda sonora de la pel·lícula "La mort de Guillem", dirigida per Carlos Marques-Marcet. A més a més, hi sortiran produccions de bandes com Renaldo & Clara, Koers i Alba Careta Group, entre altres. A la secció "Fabricant de clips", amb un realitzador o realitzadora que explica les seves creacions, el director de cinema Marc Pujolar repassarà la seva trajectòria, en què ha dirigit clips de Joan Dausà i The Mamzelles. "El clip de la setmana" és "Un plan B". La cançó és una invitació a la festa dels sabadellencs 31 FAM, que fan trap, dancehall i reggaeton en català. A l'espai "El clipping de¿", la periodista Maria Xinxó és el personatge mediàtic que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Volves de neu", de la formació Smoking Souls.

Anar al contingut