Clipping - 28/02/2021

"Clipping" mostra l'actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat. Els protagonistes d'avui són el realitzador Àngel Leiro, el duet Marcel i Júlia i el periodista Lluís Marquina.

A la secció "Fabricant de clips el realitzador Àngel Leiro parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lax'n'Busto, Bars, Lucrecia i Dani Nel·lo.

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, té com a protagonista el duet Marcel i Júlia, que presenta "Millor amb tu", del seu segon treball, "En òrbita".

El periodista Lluís Marquina, presentador del programa "Tot es mou", a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: "Tanca els ulls", un regal del grup Txarango a la fidelitat del públic.

A "La nevera", el programa recorda un clip d'Adrià Puntí: "Sota una col", una cançó inclosa al disc "L'hora del pati", de l'any 1999. Primer clip amb dibuixos per a una cançó en català, va ser dirigit pel mateix Puntí i per Òscar X. Gómez.

En aquest capítol també es podran veure els clips "Parc", la cançó que dona nom al cinquè disc del bandautor Ferran Palau, i "Llepolies", del disc amb el mateix títol que estrena el grup valencià Zoo. A més, hi sortiran produccions d'Aniol Riba, Tona Gafarot i Fetus, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3