Clipping - 21/03/2021

El realitzador Xumari Roca, el grup Marialluïsa i el periodista Albert Puig, al programa "Clipping"

A la secció "Fabricant de clips" el realitzador i músic de Gurb Xumari Roca parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Berta Sala, Itzipa i Aleix Triadó.

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el quartet d'Igualada Marialluïsa, que presenta "Veig la sort", que forma part d'una trilogia audiovisual d'avançament del nou disc.

El periodista musical de Catalunya Ràdio i director artístic Albert Puig és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Omertà", un cant a la llibertat d'expressió del grup valencià Zoo, dirigit per Cristóbal Quesada.

A "La nevera", el programa recordarà un clip de Mazoni: "La granja de la Paula", dirigit per Raúl Cuevas, l'any 2007. Aquesta versió d'un clàssic de Bob Dylan va ser un dels primers èxits del bandautor bisbalenc.

En aquest capítol també es podran veure els clips "L'amant malalta", un senzill que ha presentat per sorpresa el quartet barceloní Manel, i "La menor idea", un avanç del que serà el primer disc del trio Microhomes. A més, hi sortiran produccions de Caïm Riba, Vernal i Ebri Knight amb Ketekalles, entre altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3