Clipping - 10/04/2021

La realitzadora Laia Roigé, la banda El Diluvi i el periodista Marc Pérez, al "Clipping"

A la secció "Fabricant de clips" la realitzadora Laia Roigé parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Microhomes i Crissy Z & Broem.

"El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la formació valenciana El Diluvi, que presenta "Tot amor falla", una cançó que adapta uns versos del poeta Ausiàs March.

El periodista barceloní Marc Pérez és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Una estona de cel", d'Els Pets, dirigit per Xavier G. Ubiergo l'any 1997.

A "La nevera", el programa recordarà un clip de Sanjosex: "Animal salvatge", dirigit per Pol Ponsarnau, el 2010. La cançó forma part del disc "Al marge d'un camí", que va consolidar el bandautor empordanès.

En aquest capítol també es podran veure els clips "Les coses importants són les que no ho semblen", una adaptació de textos de Mercè Rodoreda del disc "El viatge de les mans", de Toni Xuclà amb Clàudia Cabero i Gemma Abrié, i "Nokia", un tema en què uneixen forces les cantants Ven'nus i Ariox. A més, hi sortiran produccions de Pemi Rovirosa, Joina i Aiala, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3