Clipping - 16/01/2021

La realitzadora Cristina Tomàs, els grups Gertrudis i Doctor Prats, i l'actor Fel Faixedas seran tres dels protagonistes del programa musical d'aquesta setmana.

A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte la realitzadora de Terrassa Cristina Tomàs parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT.

L'espai "El clip de la setmana" tindrà com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s'han unit per reversionar "No em dona la gana", de l'últim disc del grup Gertrudis.

L'actor i humorista Fel Faixedas és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "General Mitre", de La Ludwig Band amb Tarta Relena.

En aquest capítol, es podran veure els clips "Xe quin fàstic!", de la rapera d'Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i "Come on", del grup valencià Prozac Soup. A més, hi sortiran produccions d'Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3