Clipping - 07/03/2021

El realitzador Pol Ferraris, el grup Flashy Ice Cream i el periodista Blai Marsé, al programa "Clipping".

A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte, el realitzador barceloní Pol Ferraris parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Ginestà, Aiala i Gigi Ros.

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la banda de trap de Sabadell Flashy Ice Cream, que presenta "Salsa", amb la col·laboració del raper terrassenc Lildami.

El periodista musical de Catalunya Ràdio Blai Marsé és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Es feo", del grup barceloní Manos de Topo, dirigit pel realitzador Kike Maíllo.

A "La nevera", el programa recordarà un clip d'Els Pets: "Bon dia", dirigit per Xavi G. Ubiergo, l'any 1997. Aquesta cançó forma part del primer disc d'or de la banda de Constantí, amb 100.000 còpies venudes.

En aquest capítol també es podran veure els clips "Se us veu tan contents ballant swing", de la nova banda del músic Ramon Vives, Supermon, i "Negre petit", del primer treball del jove cantant afrobanyolí Daura Mangara. A més, hi sortiran produccions de Miquel Abras, Òrbites i Nunavut, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3